glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Forrósodnak a hétvégék

A hét második felében gondolunk azokra, akik nem tudtak hétköznap ellátogatni hozzánk, és lemaradtak a lányokról. Csütörtökön 20 óra körül Mary ismét megjelenik a kabinoknál francia órát tartani! smiley Mellette ismerős pár és is írta érkezését, a tegnapi transzi lányok is érkeznek ma újra, és persze akik nem jelentik be, azok bármikor beeshetnek, mint azt a kedden nyitáskor érkezett 19 éves szöszi és párja is bizonyította! smiley Pénteken Timike, szombaton Zsani érkezik, és 22 óra után Gang-Bang bulit tartanak először fent, aztán a második felvonásban a kabinos nagyágynál az alsó szinten a szégyenlősebb vendégeknek! smiley Mindkét hétvégi napon most Ági lesz a táncoslány, akit többször láthatunk 19 órától vetkőzős számaival.

A korsó sör mellé továbbra is jár egy kis jäger vagy vodka hangulatfokozónak, a szorgalmas lányoknak pedig ajándék itallal is kedveskedünk. Isteni finom pizzák érkeztek ismét, ha valaki olyat is be szeretne kapni, kedvező áron megteheti! smiley

A belépő a megszokott, a párok és a hölgyek természetesen mindig ingyen jöhetnek.

Hamarosan indítjuk a régi helyen sikeresen szervezett sexy fehérneműs partynkat, hiszen itt a jó idő! smiley Jövő hétvégén egyik napra spricc partyt tervezünk, még várjuk a jelentkező hölgyeket! smiley A korábban beharangozott átalakítást is kezdjük, de nem kell bezárnunk, meg tudjuk majd oldani nyitva tartás mellett is.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: