glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ezen a héten is itt a helyetek nálunk

Mivel már kirajzolódott a teljes hét, megosztjuk veletek képekkel szemléltetve! smiley

Kedden Mary érkezik 19 óra után, és a csipegetni való falatok mellett ő is terítékre kerül az eszem-iszom-szipi-szopi-digi-dugi est keretében! smiley Szerdán Timike hasonló időben érkezik, és a tőle megszokott lendülettel veti bele magát a társasági életbe! smiley A csütörtök a kerek popsijú, csinos Lindájé, akit szintén 19 óra után lehet majd megtalálni a kabinok valamelyikében!

Pénteken Tiával indul az este, ő már 19 órától táncol és vetkőzik a korán érkezőknek. 22 óra után érkezik Zsanett, és a múlt héten elmaradt Gang-Bang buliját tartja a jelentkezőkkel!

A szombatra ígért spricc partyt a jövő hétre halasztjuk, mivel a képen látható 19 éves Brigi jelentkezett nálunk, és szívesen biztosítunk neki lehetőséget a többes szexre szombaton 22 óra után. Előtte viszont már 19 órától Ágit várjuk táncolni, és természetesen a hét minden napján várjuk a párokat, akik közül többen a múlt héten hanyagoltak minket... 

A hét minden napján ajándék jäger vagy vodka választható a korsó csapolt sörhöz, valamint pénteken és szombaton 21 óráig a röviditalokat féláron adjuk!
Terveink szerint a jövő héten tartjuk a sricc partyt a múlt szombati gyönyörű Katával és a nálunk szintén többször előfordult és istenien franciázó Ibolyával. Ha sikerül, akkor a fehérneműs party is kezdetét veszi a jövő héten.

Mindenkit várunk nagy szeretettel! smiley

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: