glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Mozgalmas lesz a hétvége

Már a hétköznapokon is minden délután és este a párok mellé érkeztek hölgyek is, néha váratlanul, néha előre bejelentve. Reméljük továbbra is így lesz, hiszen nálunk a párok az igazi hajtóerők! smiley

Amit tudunk, hogy csütörtökön Mary érkezik 19 óra után, és a tőle megszokott vidám hangulatban tart majd Gang-Bang bulit valahol a hűvös kabinsoron!
Pénteken peregnek majd az események, hiszen Ági már 19 órától vetkőzik nekünk többször is tánc közben, Giselle és Mary Lou 22 órától fergeteges revü keretében mutatja be színvonalas travi kabaréját, és utána a szexy Linda várja a jelentkezőket egy kemény Gang-Bang partyra!

Szombaton Tia lesz a táncoslány, és szintén 19 órától láthatjuk többször vetkőzős számait. 22 órától Szidi jön hozzánk, hogy a korábban hatalmas sikerrel tartott franciaóráját ismét megtartsa a jelentkezőknek. Kérünk minden csatlakozni kívánó urat, hogy a natúr franciára való tekintettel fokozottan ügyeljen az ápolt megjelenésre! Szidi csak a tiszta, frissen mosott és tettre kész fütyikkel foglalkozik! smiley

Ital akciónkban a korsó sör mellé hétvégén ismét ajándék italt adunk, a párok mindkét tagjának egy-egy dobozos sőr vagy üdítő az ajándék! A belépés nekik természetesen ingyenes, az uraknak pedig hétköznap csak 1 500 Ft, pénteken és szombaton pedig mindössze 2 000 Ft.

Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel, és erotikában gazdag szórakozást kívánunk! smiley

Glory cafe, ahol mindig történik veled valaKi!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: