glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Pontosítás a hétvégéről!

Pénteken Ági lesz a táncos, aki már 19 óra után vetkőzik nekünk, több alkalommal. Utolsó, 22 órai tánca előtt húzzuk a tombolát, aminek nyertese a tánc alatt 15 percet kettesben tartózkodhat Roxanával a galérián, majd utána kezdődik a Gang-Bang!

Szombaton Tia érkezik, és hasonló lesz a menet, ő is többször táncol, a tombola után pedig a nyertessel kezd Maya, a vörös szexistennő! 🙂 Addig lesznek kettesben, amíg tart az utolsó tánc, és utána várja a közönség közül a jelentkezőket. Ő egy teljesen új lány, aki először próbálja ki nálunk a többes szex örömeit! Reméljük tetszik majd neki, és rendszeresen találkozhatunk majd vele! 🙂
Péntekre több pár jelentkezett, köztük Kira, aki már 19 óra körül jön, és várja a tettre kész pasikat. Korábban is hatalmas sikert aratott már nálunk! Szombaton egy pár és egy hölgy is érkezik együtt, akik negyediknek pasit keresnek majd maguk mellé. Emellett persze várjuk a be nem jelentkező kedves párokat is nagy szeretettel!
A bejáratnál kapott karszalagokat mindenki őrizze meg, mert vasárnap ingyen jöhet be az, aki mindkettőt felmutatja, és természetesem Mary kegyeiben is részesülhet az illető! 🙂
A kabátokat hétvégén érkezéskor a bejáratnál kell beadni, a dohányosok pokrócot is használhatnak, ha utcára mennek. Fogason találják őket a kijáratnál!

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: