glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Egy kis szombati változás!

Először is szeretnénk megköszönni a tegnapi közreműködést mind a pároknak, mind a hölgyeknek, és persze az uraknak is, hiszen miattuk voltak boldogok a hölgyek! ???? A fiatal szőke párnak külön köszönet a fantasztikus buliért! ????
Ma már 19 óra után Ágit várjuk, hogy több alkalommal ledobja minden ruháját tánc közben, és belecsücsüljön az urak ölébe is! ???? Zsanett nem tud jönni, mert megint várják a kútnál, így milf helyett egy fiatal, szexi lány érkezik, Sophie, és 22 órától egy fergeteges Gang-Bang bulit tart a bátor jelentkezőkkel! ???? Állhatatosan tessék ostromolni, szereti, ha foglalkoznak vele! ????
Reméljük a párok ma ismét tevékeny részesei lesznek az estének, hasonlóan az előző naphoz! ????
És hogy a héten ne maradjunk milf nélkül, valamint a vasárnap is erotikával teljen, ezért holnap 19 órától a tapasztalt, mindig vidám, belevaló Mary várja az urakat, és garantáljuk, hogy mindenki boldogan távozik majd! ????
Hétfőre párok ígérték érkezésüket, ezért azt meghagyjuk párok napjának, amikor persze az urak is érkezhetnek, hiszen fontos kiegészítői ők is az eseményeknek! ????
Keddtől a szokásos kora esti bulikat tervezzük, még várjuk a jelentkezéseket, de hétfőn kiírjuk a tájékoztatót! ????

De addig még itt van előttünk a hétvége, tessék ma is és holnap is időben érkezni, hogy ismét egy erotikában gazdag hetet zárjunk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: