glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Piroska gondolatai... Az óvszer használatáról a Gloryban

(Annyit hozzátennénk, hogy a pultban mindig kapható!)

 

Kedves Uraim, mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy olyan kategória nincs, hogy „A nő engedte.” A nő nem ENGEDI, hogy óvszer nélkül hatolj belé. Esetleg nem látja, hogy anélkül hatolsz belé, vagy túl sokat ivott, vagy valamilyen egyéb okból (mert mondjuk felül egy másik férfira koncentrál) figyelmetlen és kiszolgáltatott. A nőnek SOHA nem érdeke, hogy Te óvszer nélkül hatolj belé, ugyanis:
Nem akar tőled kisbabát, AIDS-et, gombát, hepatitist, és semmilyen más finomságot vagy nemi betegséget elkapni.

NEKI ugyanolyan jó, ha van rajtad óvszer, vagy ha nincs, az ő örömérzetét ez nem befolyásolja, tehát alapvető érdeke, hogy legyen rajtad.

NEKED lehet, hogy nem olyan jó óvszerben, de erre találták ki a Barátnőt, Élettársat, Feleséget. Tudod, akinek virágot viszel, vacsorát főzöl, gondoskodsz róla, meghallgatod a problémáit.

Ha ennyi energiát nem akarsz feccölni egy nőbe, azért hogy szexhez juss, akkor legalább az alapvető normákat tartsd tiszteletben, és még csak MEG SE KÉRDEZD ezen a helyen, hogy használd-e a gumit? Használd! EZ ITT NEM KÉRDÉS!

Ti meg, többi srácok, akik látjátok hogy valaki ezt teszi, szóljatok, és soha ne nézzétek szótalanul végig!! Akarjátok, hogy hozzám hasonló nők mászkáljanak le erre a helyre? Egyre többen? Akkor teremtsétek meg számunkra a minimális biztonsági feltételeket és ne sodorjatok minket feleslegesen veszélybe.

Köszönöm,
Piroska

Egy odabaszós hétvége következik! 🙂

Azt már biztosan tudjuk, hogy pénteken 22 óra körül érkezik a szőke, szexi és odaadó Zsóka, aki pár év után ismét kedvet kapott egy kis közös hancúrozáshoz a bátor jelentkezőkkel! Felnőtt filmezése miatt rövid ideje borotvát nem használ, ezért ne kopasz barackra számítsatok, hanem enyhén és esztétikusan pelyhes puncira! 🙂
Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy pénteken most kivételesen csak 19 órakor nyitunk szabadságok miatt, de onnantól reggelig tart majd a buli! 🙂
Szombaton a szőke szirén, Blondie érkezik hasonló időben hozzánk, és szintén egy fergeteges gangbang bulira lesz lehetőség! 🙂 Annamari és a sárga ruhás barátnője is tervezik a szombati látogatást, amikor még két fiatal lánnyal érkeznének a gangbang folytatására. Várjuk őket is nagy szeretettel! 🙂
Vasárnap pedig, hogy erotikusan záruljon a hét utolsó napja is, Amanda érkezik, aki korábban, 19 és 20 óra között tartja a buliját. Felhívjuk a figyelmet, hogy ő pontosan 19 órakor kezd, és 20 órakor már távozik is, mert indul a vonata! Tessék időben érkezni! 🙂
A hangulat fokozására és bátorítás képen a dupla Jägermeistert csak 1000 Ft-ér mérjük egész héten!
Remélhetőleg párokban sem lesz hiány, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb lehetőséget, illetve vadászszenvedélyét is kiélheti! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Puskin helyett csak úgy

Miután önhatalmúlag kineveztem magam a Glory hivatalos blogírójának (a főnökség pedig nem ellenkezett, persze lehet, hogy csak azért nem, mert a pina hatalom), rögtön erőteljes nyomást is gyakoroltam magamra, hogy írjak, ha már feladatommá tettem.

Puskinról szerettem volna mesélni, valami olyasmit, hogy ha magyar lenne és középkorú, akkor vélhetően minden este a Glory pultját támasztaná és igyekezne minden betévedő nővel mélyebb ismeretségbe kerülni, amit lehengerlő stílusának köszönhetően szerintem meg is oldana. Aztán meg hazamenne, és a világirodalom legromantikusabb alkotásait írná, mert Puskin sem volt rosszabb, sem jobb, mint más férfiak, hanem úgy általában: Férfi.
De annyira magasröptű volt az eszmefuttatásom, hogy már én magam is untam, még mielőtt leírtam volna, így hát nem tettem. Mindenesetre a lényege valami olyasmi, hogy a Férfiaknak szükségük van EGY nőre, akit idealizálnak, és további 3 milliárdra, akit potenciálisan megdughatnak. (Persze az EGY-et is meg akarják, de az más kategória, azt szeretkezésnek hívjuk.)

Ezért járunk a Gloryba, a maradék népességért, és ilyen szempontból talán túlságosan is férfi aggyal rendelkezem, mert én meg szeretném a világ majd összes péniszét magamba fogadni mielőtt meghalnék, és mivel ez egyesével még roppant fiatal korom ellenére is sokáig tartana, szükségem van a folyamat gyorsítására.
Szóval, több mint 3 hónapja Gloryba járó „törzsvendégként” általában már azzal a pökhendiséggel megyek le, hogy nem tud újat mutatni a hely, de aztán mindig kiderül, hogy mégis.

Persze már nem az izgat, ami a „küzdőtéren” történik, hanem az ott megforduló emberek sokszínűsége. Például lenyűgözött kedden az a hölgy, aki olyan gátlástalanul élvezte a férfiakat, amire azt hittem csak én vagyok képes (jóvanna), és nagyon jó volt nézőként ücsörögni a lépcsőn és figyelni, ahogy a bárszékről a földre spriccel a nedvesség a puncijából. Imádtam, ahogy megmondta a körülötte álló férfihadnak, hogy hogyan szereti, és ahogy irányította az eseményeket úgy, hogy számára a legjobb legyen. (Ribi, remélem, látlak még, ha más nem, legalább gyönyörködni szeretnék benned…🙂)

Nagyon jó volt tegnap hajnal kettő körül színjózanon fedetlen keblekkel táncolni hülye zenékre Maryvel, és különösen tetszett, hogy Mary két elejtett mondatával alátámasztotta, hogy milyen okos, és hogy mennyire hasonlóan gondolkozik az élet nagy dolgairól, mint én (miközben valószínűleg a hétköznapjaink elég eltérőek).
Azt is nagyon szeretem, hogy gyakran találkozok olyan férfiakkal, akik meglepnek valami okból. Például, az a tegnap esti srác, aki belement az ötletembe. Ugyanis kitaláltam, hogy játsszuk azt, hogy első randin még nincs szex, ezért, bár elvonultunk egy órára a kabinba, csak pettingeltünk (bocs, de nem jut eszembe jobb szó). Most azért eléggé izgat a dolog, hogy lesz-e második randi, és látom-e még valaha, ha már ilyen hülyeséget találtam ki hogy nem fekszem le vele, pedig nagyon kívántam….

De mivel játszani a legjobb dolog a világon, főleg ha akad hozzá partner, meghagyom magamnak az izgulás jogát. Addig is gyertek játszani a Gloryba, és sose feledjétek: A pina: hatalom…

Piroska

Hosszú hétvége!

Bár nem ez a hétvége a legerősebb, hiszen végre jó idő van, és sokan elutaztak a városból, de azért erotikában nem volt hiány eddig... 🙂 És reméljük ez folytatódik tovább, hiszen vasárnap 20 órakor Hajni érkezik egy gangbang bulira a Gloryba!
És hogy a hét eleje is hasonlóan erotikus legyen, hétfőn várjuk Amandát, aki pontban 19 órától tart bulit egy órán keresztül, és kedden pedig Anikó jön 20 óra körül szintén egy órás társasjátékra! 🙂
A párok reméljük olyan szorgalmasak lesznek továbbra is, mint az előző napokban! Az urak pedig találjanak valami indokot otthon, amiért el tudnak szökni az asszonytól, hogy ne unatkozzanak nálunk a hölgyek! 🙂

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Néhány szó a hétről!

Továbbra is érkeznek hölgyek és párok a hét minden napján.
Kedden Annamari és két barátnője várható, szerdán és csütörtökön párok és Sugarella jelezte érkezését.
Persze a legtöbben nem jelzik előre az érkezésüket, ezért érdemes naponta ellátogatni hozzánk!
Pénteken 22 óra után Lindát várjuk, és egy órán keresztül bulit tart az érdeklődőknek! 🙂
Szombaton Mary érkezik hasonló időben és hasonló szándékkal.
Vasárnap pedig 20 órakor Hajni látogat el hozzánk!
Reméljük a pünkösd alkalmából elég pasi jelentkezik náluk, lesz társaságuk majd a lányoknak! Mostanában többször unatkoztak a lányok, ezért Anna és Huncutka egy ideig szünetelteti látogatásait. A többieket ne hagyjuk unatkozni! 🙂
A hangulat fokozásáért ital akciónk keretében a tequilát csak 500 ft-ért mérjük csütörtöktől vasárnapig! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: