glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Lássuk a hét hátralévő részét! ????

Csütörtökön 20 óra magasságában érkezik Rita, a sportos, belevaló milf egy órás Gang-Bang partira.
Pénteken a nagy kedvenc, Izabella ismét bulit tart nálunk 22 óra után! Vigyázz, hogy ki ne maradj belőle! ????
Szombaton Ági már 20 órától több alkalommal táncol és ledobja ruháit! 21 óra körül látványos és közkedvelt tüzes táncát csinálja majd. 22 óra után a múlthéten elmaradt Réka buli lesz, a vörös szexi vár majd minden potens jelentkezőt! ????
Vasárnap pedig a csinos, dögös Huncutka érkezik a párjával 20 óra körül, hogy erotikában záruljon a hét utolsó napja is. ???? A pároknak a héten minden nap ingyenes a belépés, reméljük sokan rendeltetésszerűen is használják majd a Gloryt! ????

Mindenkit várunk szeretettel, és erotikában gazdag napokat kívánunk minden vendégünknek!

Néhány mondat a következő hétről!

Hétfőn érkezik hozzánk Anikó, a sportos Milf, kedden Maryt várjuk, aki szintén csinos és belevaló! Szerdán Hajni jön, csütörtökön pedig Ágica. A lányok 20 óra körül érkeznek, és egy órás Gang-Bang bulira várják az érdeklődő urakat. Csütörtökön viszont Ágica pontban 20 órakor kezd, és 21 órakor már indul is tőlünk, hogy le ne késse a vonatát. Mindenki úgy időzítsen aznap!
A hétvége tervei között a pénteken elmaradt Réka buli és Izabella frenetikus Gang-Bang bulija szerepel! Szombaton talán Ági is jön majd táncolni, ha nem nagyon későn érkeznek az urak, és akkor 20 órától kezdődően több alkalommal vetkőzik is. Látványos tüzes táncát a 21 órai táncában csodálhatjuk meg. ????  De hogy ki melyik napon érkezik, azt még kiírjuk majd.
Ami szintén biztos már, hogy vasárnap ismét találkozhatunk Huncutkával 20 óra körül! ???? És az is biztos már, hogy a következő vasárnap, 27-én csak párokat tudunk beengedni, egy nagyszabású ismerkedési est keretében. ???? Nagyon sok érdeklődő volt, reméljük jó buli lesz, és hagyományt teremthetünk belőle minden hónap utolsó vasárnapjára! ????

 


De addig még mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek!

Egy kis péntek esti változás!

Rékának sajnos begyulladt a foga, így nem tud este eljönni hozzánk. Innen is jobbulást kívánunk!
Viszont barátnője, Lolita helyettesíti, így vele találkozhatunk 22 óra után. Utoljára is vele volt, kedves, szimpatikus lány, örülünk hogy kedvet kapott egy jó kis bulihoz! ????

Szexi lányok hétvégéje! ????

Pénteken este 22 óra után érkezik Réka, a vörös dögös! Várja a közönség közül a bátor jelentkezőket egy órás társasjátékra! ????
Szombaton hasonló időpontban érkezik a szőke ciklon, Blondie, aki szintén Gang-Bang bulit tart majd. Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az ilyen buliknál csak arra kell vigyázni, hogy az ember ne maradjon ki belőle! ????
Rajtuk kívül reméljük a párok is szép számmal érkeznek majd, és aktívan alakítják az esték hangulatát! ????
Vasárnapra egyelőre hölgy nem jelezte érkezését, viszont párokat várunk, és a havazásra és hidegre való tekintettel minden pálinkát, whiskyt és vodkát duplán mérünk majd! ????

 

Erotikában gazdag hétvégét kívánunk mindenkinek! ????

Párok napja

A Glory cafe mostantól minden hónap utolsó vasárnapján párok napját tart, ahova szóló urat nem engedünk be !
A belépés 3000 Ft páronként. A klub a swinger élmények megéléséhez tökéletesen megfelel, vannak zárható kabinok, tusolási lehetőség, öltözőszekrény! Egyelőre a dress code utcai ruha, de amennyiben a következőkre nagy érdeklődés lesz akkor ezen lehet változtatni.
Mivel sok pár érdeklődött egy ilyen nap iránt úgy döntöttünk megpróbáljuk, hogy könnyebben tudjatok ismerkedni egymással.
Első ilyen eseményünk megrendezése 2019.01.27.
Nyitás 16 óra, zárás pedig amikor az utolsó pár elhagyja a Gloryt! ????

Minden ismerkedni vágyó párt várunk szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: