glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Forradalmi hét a Gloryban! ????

Nálunk a lányok már régen kiharcolták a szabadságukat, ennek tanubizonyságát teszik ismét hétfőtől! ????
Liluval indul a hét, a szokásos 20 órától várja a bátor jelentkezőket. Kedden hasonló időben érkezik hosszú szünet után ismét Timike. Szerdán egy gyakori kedves vendégünk, Rita érkezik egy nagy közös gabalyodásra a vendégekkel. Csütörtökön pedig újra ellátogat hozzánk Mary, így akkor is pezseg majd az élet a klubban! ????
Hangulatfokozónak minden nap 19 óráig a jägert és a vodkát duplán mérjük!

Erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek! ????

Duplázó hét

A legjobb lányok dupláznak a héten! ????
Hétfőn Lilu indítja a Gang-Bang hetet a Gloryban 20 órától, kedden a fiatal és szexy Kitti érkezik, szerdán pedig Orsit várjuk hasonló időpontban. Csütörtök lesz most a párok napja, bár lány is érkezhet egyedül azon a napon is... 
Pénteken Ági lesz a táncos 20 órától, és Lilu látogat meg minket ismét. Ezen kívül Kira is jön kora este, aki szintén várja az urakat a kabinok környékén! ????
Szombaton Tia táncol, és Kitti érkezik újra hozzánk a nagyon kedvelt buliját megtartani. Az időpontok a péntekihez hasonlóak.
Ital akciónkban pénteken és szombaton is duplán mérjük a röviditalokat 16 és 19 óra között.

  

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Újabb forró hétvége a fagyban

Néhány szó a hétvégéről, mert kiírás nélkül el sem érkezne! ????

A szokásoknak megfelelően pénteken és szombaton is érkeznek táncoslányok, akik 20 óra után több alkalommal is vetkőznek a közönségnek! ???? Reméljük az utolsó hideg hétvége ellenére ismét érkeznek a párok is nagy számban, mi befűtünk rendesen! ???? / Már itt szólunk, hogy jövő pénteken ismét érkezik a párjával Kira Erdélyből, és a tőle megszokott hatalmas bulira készül! / Mindkét napon érkeznek hölgyek 22 óra magasságában, így pénteken a kabinsoron több alkalommal felbukkan egy csinos szöszi milf, szombaton pedig egy fiatal, bögyös vörös várja majd a hölgyeket és az urakat a közönség közül a kanapén egy nagy bulira! ???? A hidegre való tekintettel ismét akciósan mérjük a forralt bort, és a csapolt korsó sör mellé kis vodkát adunk ajándékba!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Forró hangulat a nagy hidegben a hét minden napján!

Hétfőn Kitti, kedden Orsi, szerdán Lilu, csütörtökön Mary látogat el hozzánk. Mindannyian nagyjából 20 órától tartanak egy órás Gang-Bang bulit! Ehhez persze az urakra is szükség van, hiszen nélkülük nem lesznek boldogok a hölgyek! ???? Természetesen a párokat is a megszokott ingyenes belépővel és nagy szeretettel várjuk minden nap! ???? Ezen kívül a hölgyeknek mind a négy napon ajándék koktéllal kedveskedünk!


Erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek! ????

Hétvégi előzetes

Kicsit tolódik a korábban említett lányok érkezése, mivel mindketten piros napokat élnek át! ???? Viszont hamarosan találkozhatunk velük is! Addig lássuk mi az amit már tudunk.
Pénteken Tia helyett most Mary érkezik este, és lelkesen fog tánc közben megszabadulni minden ruhájától. Őt nem kell félteni, mindenkinek beleül az ölébe is! ???? 22 órától Lilu, a vékony, fiatal lány tart Gang-Bang bulit a közönség közül jelentkezőkkel. Fiatal kora ellenére kiválóan fel tudja dobni a hangulatot! ????
Több pár is üzent, valamint írt a weboldal üzenőfalán, hogy érkeznek hozzánk. Hölgyekkel és urakkal is szeretnének ismerkedni. Reméljük a múlt szombati 15 fölötti létszámot megint eléri a párok száma mindkét napon!
Szombaton Ági lesz a táncos, és a tőle megszokott erotikus töltéssel szabadul majd meg az összes ruhájától! 22 órától Szidit várjuk, aki natúr francia órát tart ismét, a megszokott lelkesedéssel és fantasztikus technikával! ???? Kéri, hogy a végén mindenki kellő időben célozza be a testét, mivel a szervezetének nincs szüksége vitaminra, csak a bőrének!  ???? 
Reméljük a hó vége ellenére mindenki spórolt egy kis pénzt, hogy erotikában gazdagon teljen ez a hete is! ???? A hangulat fokozásához és a pénztárca kíméléséhez mindkét napon a csapolt korsó sör mellé kis vodkát vagy jägert adunk ajándékba!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: