glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Nyakunkon a hétvége... ????

Ez egy igazi hosszú hétvége volt! Ezúton is szeretnénk megköszönni most kivételesen a vasárnapi és a hétfői megjelenteknek a fantasztikus két napot. Ennyi pár, lány, esemény, leszbi show egy hét alatt szokott előfordulni, nem két nap alatt! ???? Persze a lelkes fiúkat is meg kell említeni, hiszen miattuk távoztak boldogan a hölgyek! ???? És még itt a mai nap is, a kedd, reméljük hasonló lesz az elmúlt napokhoz! ????

Szerdával indul az új hét, amikor is a sportos, csini Ritánk érkezik 20 óra körül kerékpárral, hogy az új tusolóban egy nyilvános zuhanyozás után várja a jelentkezőket a hátsó, üveges kabinban.
Csütörtökön hasonló időben érkezik Mary, egyenesen Egyiptomból, hogy az egy hetes nyaralása alkalmával elszenvedett pasihiányt bepótolhassa! ???? 
Pénteken 22 órától indul Orsi bulija, és amíg lesz jelentkező, addig ő is állja majd a rohamot! ????
Szombaton Timike várható hasonló időben, és ugyan úgy várja majd a közönség közül a bátor jelentkezőket.
Vasárnapra eddig még nem jelentette érkezését egyedülálló hölgy, de reméljük a párok hatalmas bulit csinálnak majd . ????

Mindenkit nagy szeretettel várunk a továbbiakban is a hét minden napján egy-egy erotikus kalandra! ????

Egy kis változás a vasárnapban!

Az eredetileg vasárnapra bejelentkezett lány mégsem tud jönni, de szerencsére Orsi 20 órára érkezik, és tart egy Gang-Bang bulit a jelentkezőkkel! ????
De előtte hamarosan kezdődik a szombat este Tia táncaival, és 22 órától Blondie fergeteges bulija indul. Hétfőn sem unatkozunk, mert a párok mellett Timikét is várjuk 20 órára.
Pénteken kialakítottunk az alsó szinten is egy tusolót, így ezt már hozzányitottuk a vendégtérhez, hátul a kabinsor végén balra található. Törülközőt kérésre tudunk biztosítani a pultnál 1000 Ft letéti díj és 300 Ft-os költség fejében.
A munka ünnepén is rendes nyitva tartással várunk mindenkit, a pároknak aznap ajándék itallal kedveskedünk!

Folytatódjon tehát a hét továbbra is erotikában gazdagon! ????

Hölgykavalkád a hosszú hétvégére! ????

Először is szeretnénk megköszönni az új lányoknak, hogy ilyen fantasztikus bulit csináltak pénteken és szombaton is! De szintén szeretnénk megköszönni a szombati rengeteg pár és hölgy jelenlétét, várjuk őket továbbra is a hét minden napján! ????
Vasárnapot meg is hagytuk párok napjának, több új pár írta, hogy ellátogatnak, és reméljük az ismerős párokkal is találkozunk még. ????
Hétfőtől minden napra jelezték hölgyek, hogy ellátogatnak 20 óra körül a Gloryba, és bulit tartanak a közönség bevonásával! ????
A hét két szexi milffel indul, hiszen hétfőn a tapasztalt és odaadó Mary, kedden pedig a sportos Rita látogat el hozzánk. Szerdán az új szépség, Evicka próbál ki egy hétvéginél nyugisabb napot. ???? Csütörtökön Timike zárja a hétköznapi bulikat, őt sem érdemes kihagyni, imádja és jól kezeli a nyüzsgést maga körül!????
A pénteket Ági indítja 20 órától erotikus vetkőzős táncaival, majd a szintén új, kedves, csinos és odaadó Réka érkezik 22 órától.
Szombaton Tia jön táncolni, őt is több alkalommal láthatjuk az este folyamán. 22 órától az előző heti szupersztár, Blondie várja ismét a hölgyeket és az urakat egy fergeteges partira! ????
És ha már hosszú a hétvége, akkor vasárnap és hétfőn sem pihenünk, mivel Evicka újra érkezik vasárnap 20 órára, és Timike pedig hétfőn hasonló időpontban. 
Kedd lesz majd a párok napja, és utána már jön is megint a hétvége, csinosabbnál csinosabb lányokkal! ???? De erről majd még szólunk időben és részletesen.

Addig is várunk mindenkit a hét minden napján nagyon nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

Szexi hétvége szexi új lányokkal!

Pénteken egy új, szexi lány érkezik hozzánk 22 órakor.
Ő Réka, és várja a tettre kész pasikat , esetleg lányokat egy jó kis bulira!  ???? Reméljük, hogy a szombati munkanap nem veszi el senkinek a kedvét, és nem hagyják ki ezt a lehetőséget! ????
Szombaton Ági kezdi az estét már 20 órától, és erotikus táncában többször is megszabadul az összes ruhájától. ???? 22 óra után a csinos külföldi lány, Evicka látogat el hozzánk, és fergeteges bulit tart a közönség közül jelentkező lányok és pasik közreműködésével! ???? Az érdeklődés arányában ismét tartunk mindkét napon tombolát, melyben 1000 Ft-os szelvényért a szerencsés nyertes az első 15 percet kettesben töltheti a gyönyörű lánnyal. ???? Aki lemarad, az is bekapcsolódhat a buliba utána! ????
A párokat ismét ingyenes belépővel várjuk nagy szeretettel, és a hölgyeknek ajándék itallal kedveskedünk!

Mindenkinek erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

Egész héten Glory! ????

Először is szeretnénk megköszönni a pénteki páros hölgytagjának, Blondie-nak a fergeteges bulit, a kitartást, hogy így állta a rengeteg pasi ostromát! Két hét múlva hétvégén ismét találkozhatunk vele!
Hétfőn ismét várjuk a hölgyeket, párokat és az urakat, hogy erotikában gazdagon indítsuk a hetet! ???? Kedden csak 20.30-kor nyitunk egy zártkörű rendezvény miatt, de 21 órára befut Mary, és egy órán keresztül várja a potens jelentkezőket egy kis társasjátékra! ???? Szerdán az odaadó Timike érkezik, és 20 óra körül elfoglalja a galériát egy órácskára, ne hagyjátok unatkozni! ???? Csütörtökön ismét elbringázik hozzánk a fitt, sportos, csinos Rita, és kedvenc üveges kabinjában megtalálható lesz 20 órától! ???? Egész héten 19 óráig duplán mérünk minden whiskyt, a hölgyeknek pedig ajándék itallal kedveskedünk. ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: