glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Tapasztalt, dögös milfekkel indul az új hét! 🙂

Hétfőn Timike, kedden Rita, szerdán Mary, csütörtökön Hajni érkezik hozzánk 20 óra körül. Ez amit már tudunk. A párok legtöbbször nem írják ki előre érkezésüket, de érdemes várni rájuk! 🙂 A hétvégén pedig tiniket várunk mindkét napon, de ezt még pontosítjuk a hét közepén!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Lássuk a hétvégét...

Két hete szombaton volt egy pár, akinek a hölgytagja besegített a buliba úgy, hogy egy idő után már nála többen álltak sorban, mint a 20 éves kislánynál!  Ő Huncutka, aki most pénteken szintén hatalmas bulit tart 22 órától! Persze mellette más pár szintén besegíthet hangulatfokozónak!
Szombaton az egyik nagy kedvenc, Kitty érkezik hasonló időben, és a tőle megszokott laza stílusában ismét fantasztikus bulit tart. Mindenkire sor kerül, bármennyien is állnak majd körülötte!  Új fonott haja ismét csodálatos!
Vasárnap a dögös szőke milf, Hajni érkezik hozzánk 20 órától. Tapasztalatát és precizitását szintén sokan megszerették!  Alaposan kicsavar minden jelentkezőt!
Egy korábbi nagy kedvenc, Kira is Pesten tartózkodik, úgyhogy valószínű egy csinos hölgy is felbukkan majd melltartóban vagy anélkül a vendégek között! 
Ital akciónkban minden csapolt korsó Soproni sör mellé ajándék Jägert adunk csütörtöktől vasárnapig!  És hogy a hölgyek se maradjanak ki, nekik egy pohár pezsgővel kedveskedünk érkezéskor!
A ruhatárba pénteken és szombaton a bejáratnál tudjátok beadni vagy kivenni a kabátokat, hétköznap bent a pultos veszi át!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Minden kapura 🙂

Néhány párunk hölgytagja szereti mindkét megoldást, sőt a múlt szombati Nina legközelebb szintén szeretné a kétkapus játékot! 🙂 Több kezdő pasi is jelentkezett kérdésekkel, aki bátortalan és nem ismeri ezt a világot, az nézelődjön először, gyűjtsön tapasztalatot. 🙂 Csak a nézelődés ne mások rovására történjen! Ha valaki végzett a kabinban, adja át a helyét a következőnek, hiszen a hölgy is azt várja! 🙂

Ma viszont nyílt színen várja a jelentkezőket Rita 20 órától! 😀

A hűvös ellenére a Gloryban forró a hangulat... 🙂

Hétfőn a párokat várjuk ismét, reméljük folytatódik a hétvégi erotika dömping! 🙂 Itt is köszönjük a belevaló fiatal indiai párnak, és várjuk őket ma ismét! 🙂 Kedden a sportos és tapasztalt Rita érkezik 20 órától. Szerdán az odaadó Timike látogat meg minket hasonló időben, csütörtökön pedig a csinos szőke milf, Mary várja a vendégek közül jelentkezőket.
A hétvége terve a két nagy kedvenc, Dia és Kitty, de persze ha közben ismét jelentkezik egy új csinibaba, akkor teret biztosítunk neki azonnal! 🙂 Vasárnap a másik szőke milf, a nagy étvágyú Hajni jön majd hozzánk, de ezeket a napokat majd csütörtök körül még pontosítjuk! 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: