glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Új hét, új kalandok... ????

Kezdődik egy új hét, várnak rátok az új ismeretségek! ????
De hogy ne csak a véletlenre kelljen számítani, íme néhány biztos pont az elkövetkező napokból:
Hétfőn Timike érkezik hozzánk, kedden ismét találkozhatunk Hajnival, aki franciaórát tart most, szerdán a dögös Huncutkát várjuk, csütörtökön pedig Mary tart bulit. ???? Hétköznap a hölgyek 20 óra magasságában várhatóak, és igénytől függően nagyjából egy órán át lehet találkozni velük.
Pénteken ismét vetkőzik nekünk Ági már 20 órától, és a hétvége terveiben egy fiatal testvérpár van, reméljük sikerül egyeztetni velük! Mellette persze a párokra is számítani lehet, hiszen bármikor érkezhet egy bevállalós hölgy aki partnereket keres! ???? Hiszen ne felejtsétek el, a Gloryban mindig történik veled valaKi!????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Minden napra egy leányka! ????

Már itt is van a jövő heti hölgykavalkád!
Hétfőn Mary, kedden Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig Huncutka érkezik hozzánk 20 óra körül, és fergeteges Gang-Bang bulit tartanak a közönség részvételével!
Pénteken és szombaton ismét várjuk Ágit 20 órától, és több alkalommal vetkőzik táncai közben. Utolsó tánca 22 órakor kezdődik, és mindkét napon egy érdekes, tüzes táncot láthatunk. Utána kezdődnek mindkét napon a Gang-Bang bulik, pénteken Blondie, szombaton pedig Kitty várja az érdeklődőket! ????

Ital akciónkban a fütyülős pálinkákat duplán mérjük! A belépés hölgyeknek ingyenes, így pároknál is csak az uraknak szükséges. Hétköznap 2000 Ft, pénteken és szombaton 2500.


 

Várunk mindenkit nagy szeretettel!????

Kis változás a vasárnapban!

Hajni nem tud jönni vasárnap este, viszont Timike érkezik 20 órától, így most ő tart majd egy fergeteges bulit! Egy bevállalós milf is jelezte érkezését a párjával, aki szintén várja majd a jelentkezőket! Ők már 16 óra körül érkeznek, és zárásig maradnának, az érdeklődés függvényében! ????
Zárjuk ezt a hetet erotikával töltve! ????

Keddtől ismét várunk hölgyeket, amint pontosan tudjuk, kiírjuk őket név szerint is! ???? Persze a párokra minden időpontban lehet számítani, hiszen a Gloryban mindig történhet veled valaKi!

Tökre Halloween ????

Ma nálunk Timike nem fog izgulni! Bár tök van elég, hiszen feldíszítettük a Gloryt Halloween alkalmából! ????

Blondinak ma van a születésnapja, este nálunk tartja majd, de azért sok boldogságot kívánunk innen is! ????

Ismét egy hosszú hétvége! ????

Még alig szusszanhattunk az előző egybefüggő két hét eseményei után, és máris itt egy újabb hosszú erotikus hétvége. ???? Nálunk már kedden indul a maratoni bulihét, és vasárnap estig meg sem állunk! ????
Kedden a mindig vidám, nagyszájú Mary érkezik, aki mindig odateszi magát ha buli van! ????
Szerdán Timikét várjuk, ő türelmes, a félénkebb vagy szégyenlősebbekkel is precízen foglalkozik! ????
Csütörtökön kedvenc párosunk odaadó hölgytagja, Huncutka várja a bátor jelentkezőket. Mindhárom napon 20 órától indul a buli!
Pénteken a csodásan kerek popsijú Linda jön hozzánk, és 22 órától tartja majd buliját. Előtte viszont már 20 órától Ágit láthatjuk több alkalommal vetkőzni! ????
Szombaton 20 órától szintén Ágival indul a buli, majd 22 óra után érkezik a felkapott felnőttfilmes lányunk Izabella, aki ismét hatalmas bulit tart majd nektek! ????
A húzós napok lezárására vasárnap Hajni érkezik, aki tapasztalt milf lévén óriási bulit fog tartani ismét a galérián 20 órától! ????
Szerdán Halloween, ezért akkortól egész vasárnapig a hölgyeknek ajándék italként véres agy koktéllal kedveskedünk! ???? Az uraknak pedig szerdától vasárnapig ismét ajándék kis röviditalt adunk a csapolt korsó Soproni sör mellé! ???? A párok megtisztelő jelenlétére továbbra is számítunk, és bízunk benne, hogy az előző hetekhez hasonló nyüzsgés lesz körülöttük most is! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

 

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: