glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Két hosszú hétvége között egy normál ????


A mozgalmas hétköznapok után lássuk a hétvégét! Pénteken 22 óra magasságában érkezik hozzánk Lilu, és a vendégek bevonásával tart Gang-Bang bulit! ???? Szombaton már 20 óra körül láthatjuk Ágit, aki több alkalommal táncol és közben megszabadul minden ruhájától. ???? Utána jön hozzánk Orsi, aki szintén 22 órától várja a jelentkezőket, akár hölgy, akár pasi! ???? A hölgyvendégeknek mindkét napon ajándék itallal kedveskedünk, ami most a Tequila Sunrise koktél lesz! 
Vasárnap a párokat és az urakat várjuk, hogy erotikával teljen a hét utolsó napja is. ???? Egy évesek vagyunk az új helyen, ezért vasárnap csak egy ezres lesz a belépő! ????
Hétfőtől megint érkeznek hölgyek, akik jelentkezőket várnak az urak közül, valamint húsvét hosszú hétvégéjén is minden nap lesznek bulik nálunk, ezeket is hamarosan kiírjuk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a Gloryban, ahol minden nap történik veled valaKi! ????

Zajlik az élet ezen a héten is

Indul a hét, és megint minden nap érkeznek hölgyek!
Hétfőn Lilu, kedden a sportos Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig egy szülinapi parti mellett Mary is érkezik. Általában 20 órától tartanak bulit, az érdeklődés alapján nagyjából egy órán keresztül. Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hosszú hétvége vége

A héten pénteken ismét találkozhatunk Kittivel, mivel 22 óra körül érkezik hozzánk. Szombaton pedig Timike tart Gang-Bang bulit az érdeklődők bevonásával. Vasárnapra eddig pár már jelentkezett, hölgy egyedül még nem. Ha ez változik, kiírjuk a weboldal üzenőfalán és a cseten. Hétfőtől viszont minden nap érkeznek lányok és hölgyek 20 óra magasságában, de ezt ismét kiírjuk majd hamarosan. Reméljük a párok is érkeznek legalább annyian, mint az elmúlt héten! Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel még ezen a héten is, és erotikában gazdag szórakozást kívánunk minden napra!

Forradalmi hét a Gloryban! ????

Nálunk a lányok már régen kiharcolták a szabadságukat, ennek tanubizonyságát teszik ismét hétfőtől! ????
Liluval indul a hét, a szokásos 20 órától várja a bátor jelentkezőket. Kedden hasonló időben érkezik hosszú szünet után ismét Timike. Szerdán egy gyakori kedves vendégünk, Rita érkezik egy nagy közös gabalyodásra a vendégekkel. Csütörtökön pedig újra ellátogat hozzánk Mary, így akkor is pezseg majd az élet a klubban! ????
Hangulatfokozónak minden nap 19 óráig a jägert és a vodkát duplán mérjük!

Erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek! ????

Duplázó hét

A legjobb lányok dupláznak a héten! ????
Hétfőn Lilu indítja a Gang-Bang hetet a Gloryban 20 órától, kedden a fiatal és szexy Kitti érkezik, szerdán pedig Orsit várjuk hasonló időpontban. Csütörtök lesz most a párok napja, bár lány is érkezhet egyedül azon a napon is... 
Pénteken Ági lesz a táncos 20 órától, és Lilu látogat meg minket ismét. Ezen kívül Kira is jön kora este, aki szintén várja az urakat a kabinok környékén! ????
Szombaton Tia táncol, és Kitti érkezik újra hozzánk a nagyon kedvelt buliját megtartani. Az időpontok a péntekihez hasonlóak.
Ital akciónkban pénteken és szombaton is duplán mérjük a röviditalokat 16 és 19 óra között.

  

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: