glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Boldog új évet!

Bár még előttünk áll egy odabaszós péntek és szombat csinos lányokkal és sok bejelentkezett párral, de azért lássuk az év utolsó napját is! ????
20 órakor nyitunk vasárnap, és reggel kifulladásig tartunk nyitva! 22 óra után Tiát láthatjuk két alkalommal is vetkőzni, és az éjféli koccintás után Orsi és Mary tart újév indító Gang-Bang bulit, hogy mindenkinek erotikában gazdagon indulhasson az újév! ????
A belépő ezen a napon uranként és páronként mindössze 5000 Ft lesz, amiben svédasztalos hidegtálak, meleg étel, virsli, forralt bor, valamint pezsgő korlátlan fogyasztása is benne van! ????


Újév napján pihenünk és takarítunk, de 2-án kedden a szokott időben ismét nyitunk, és minden megy tovább! ????
Mindenkit várunk nagy szeretettel, és már előre is nagyon boldog, szeretetben és erotikában gazdag új évet kívánunk mindenkinek! ????

Belehúzunk az utolsó héten ????

Elkezdődött az év utolsó hete!
Egy új, csinos fiatal lány érkezik hozzánk ezen a héten! Viki szerdán 20 óra körül próbálja ki először a többes okozta örömöket, nyugodtabb körülmények között! ????
Csütörtökön Maryt várjuk, a tapasztalt, csinos milfet, aki ügyes technikájával veszi kézbe az urakat! ????
Pénteken táncoslány szokás szerint már 19 óra után érkezik, és több alkalommal vetkőzik előttünk. Most Ági lesz az. 22 órától a karcsú, fiatal Lilu kezd egy fergeteges Gang-Bang buliba a közönség közül jelentkezőkkel!
Szombaton Tia lesz a táncos, aki szintén 19 óra után több alkalommal látható lesz ruha nélkül is! ???? Szintén 22 órától az új lány, Viki dobja magát a közönség karjaiba, a péntekihez hasonló bulit tartva! Pikánsabb képet itt láthattok róla. ????
Vasárnap a szilveszteri buli a korábban kiírtak szerint zajlik, 20 órától nyitunk, ingyenes étel-ital fogyasztás lesz a belépőben, és az éjféli koccintás után két szexy lány rendez egyszerre Gang-Bang partit! De a részleteket hamarosan újra kiírjuk!

Mindenkit várunk nagy szeretettel ezen a héten is!

Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek!

Ma zárva vagyunk, de hétfőn már mindenkit várunk! ????

Karácsony előtti hölgykavalkád! ????

Ezen a héten a hétfő a párok napja, bár a múlt héten szinte minden nap kitettek magukért. A csúcs a szombat és a vasárnap volt, ezúton is köszönjük és reméljük ez a hét is hasonló lesz!
Kedden Orsi érkezik, és a tőle megszokott lendülettel kap el minden jelentkezőt! Aki még nem ismeri, annak kötelező! ????
Szerdán a milf kedvelőknek ajánljuk Maryt, aki egyedi, vagány stílusával és nagy szájával egyedi hangulatot okoz! ????
Csütörtökön a vékony tinilány, Lilu érkezik 20 óra körül, mint a többiek is az előző napokon. Közvetlensége és kedvessége már egy élmény, hát még ha felmegy a galériára! ????
Pénteken ismét Tia lesz a táncos, és 19 órától többször láthatjuk erotikus vetkőzéseit! 22 órától pedig érkezik Lolita, a szexistennő, aki már régen egyszer járt nálunk, nagy sikert aratva. Most ő is az utolsó tánc előtt sorsolja ki a három nyereményt tombolán. Az első egy rövidital a bárnál, a második a bugyija, amit átad a nyertesnek, és a legszerencsésebb vele kezd kettesben, a galérián az utolsó tánc alatt. Ezután kezdi fergeteges Gang-Bang buliját a közönség közül jelentkezőkkel! ????
Szombaton hasonló a menet, csak a szereplők változnak! Akkor Ági lesz a táncos, ugyan úgy 19 órától vetkőzik több alkalommal. 22 órától pedig a tombola és a Gang-Bang szintén úgy zajlik, csak akkor Orsi lesz a középpontban! ???? Ital akciónk keretében a hét minden napján 19 óráig duplán mérjük a whiskyt és a jägert, valamint a korsó sör mellé hétvégén ajándék kis vodkát adunk.
Vasárnap zárva leszünk, viszont hétfőtől ismét érkeznek a lányok, párok minden nap szilveszterig! ????


Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és kifulladásig tart az évbúcsúztató! Belépő uraknak és pároknak 5000 Ft, amiben korlátlan pezsgőfogyasztás és svédasztalos étkezés is beletartozik. Az éjféli koccintás után pedig két gyönyörű hölgy Gang-Bang bulijával indul az újév! ???? Megjegyezzük, hogy az éves VIP belépők ezen a napon nem érvényesek! Január elsején pihenünk és romeltakarítunk, de 2-án a szokásos menet szerint ismét várunk mindenkit nagy szeretettel! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk!

Vasárnap pedig...

Hogy Lilu se maradjon ki a csere miatt, ezért adventi ajándékként vasárnap 20 órától érkezik és várja a jelentkezőket a közönség közül! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: