glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Bréking nyúúúúz! ????

Egy kis változás lesz a szombati napon, Lilu helyett a képen látható 35 éves szexisen dögös, hatalmas keblű, nagyon szép arcú Szindy érkezik 22 órakor. Mivel felajánlotta bugyiját a tombolára, így Ági utolsó tánca előtt ismét sorsolunk, a fődíj pedig 15 perc kettesben Szindyvel! ???? Ruha nélküli képeket itt látni a bombázó hölgyről:

Másban nincs változás, Ági táncol, Tündi dedikálja a naptárát, mi pedig mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Lássuk a hétvégét

Ezen a héten csütörtök és vasárnap lesz a párok napja, persze az összes többi napon is várjuk őket szeretettel! ????
Pénteken 19 óra után most Tia érkezik táncolni, és több alkalommal is gyönyörködhetünk vetkőzős számaiban. 22 órakor egy új hölgy, Chloé érkezik hozzánk, hogy kipróbálja a többes okozta örömöket! A Milf és óriás kebleket kedvelőknek reméljük örömet okoz a kedves arcú, mosolygós, tapasztalt hölgy, valamint a telt idomok kedvelői is végre megfelelő partnerre találhatnak! ????
Szombaton Ági lesz a táncoslány, és szintén 19 óra után érkezik, és több alkalommal láthatjuk majd, amint megszabadul az összes ruhájától. Közben 20 óra magasságában érkezik Kiszel Tünde naptárdíva, aki dedikálja 2018-as, most megjelent exkluzív falinaptárát. Természetesen a tradicionális kacsintós pénztárca is megvásárolható a naptár mellett! És persze a vásárlók a névre szóló dedikáláson kívül egy szelfit is készíthetnek a médiasztárral! ???? 
22 órakor érkezik Lilu, a csinos, vékony tinilány, és kezdi Gang-Bang showját a közönség bevonásával! A hangulatot retró zenével fokozzuk, valamint a csapolt korsó sör mellé ajándék kis vodka vagy tequila is választható. A hűvösre való tekintettel házi készítésű, igazi forralt bort is árulunk kedvezményesen!


Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Tündi dedikál ????

Szombaton 20 óra után érkezik Tündi! ????

A legodaadóbb lányokkal indul az új hét! ????

Hétfőn Lilu látogat el hozzánk, kedden Orsika ismét érkezik egy hosszabb szünet előtt talán utoljára, szerdán pedig Mary várja a milfkedvelőket egy kis hancúrra. Mindenki 20 óra körül tervezi az érkezését az elmondásuk alapján. Várják a tettre kész urakat! ????
A csütörtök lesz most a párok napja, de reméljük hogy a hét többi napján is érkeznek majd kellő számban! ????
Pénteken és szombaton a táncoslányokon kívül szintén érkeznek majd hölgyek, akik a közönség közül várják partnereiket, és szombaton 20 órától Kiszel Tünde naptárdíva érkezik, és dedikálja a 2018-as exkluzív falinaptárát! ????
De a hétvégét még pontosítjuk majd, amint tudjuk a részleteket!

Addig is mindenkit várunk szeretettel! ????

És akkor a szombatról is néhány mondat! ????

A forgatókönyv hasonló, mint pénteken, csak a személyek változnak! 19 óra után érkezik Tia, és ő táncol és vetkőzik az est folyamán több alkalommal! 22 órakor érkezik a csinos, kerek popsijú Linda, aki szintén hatalmas bulit tart majd a közönség közül jelentkezőkkel! Egy kedves visszatérő párosunk, akik társkereső oldalon doxa2011 néven vannak fenn szintén korán, 20 óra körül érkeznek vidékről és pasikat vár a hölgy! De reméljük a múlt heti párok dömpingje is megismétlődik majd, 17-ig bírtuk számolni szombaton, azután belezavarodtunk! ????
Ital akcióban a kis vodkát egész hétvégén ajándékba adjuk a korsó sör mellé! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel minden nap! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: