glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvégi előzetes

Elöljáróban a péntekről!
Pénteken már 19 óra után táncol Ági több alkalommal, ezzel fokozva a hangulatot! Aki nem szégyenlős, az engedje nyugodtan az ölébe ülni! ???? A csodálatosan szexi Roxana ismét ellátogat hozzánk! Most viszont már 21 óra magasságában érkezik, lehet iszogatni és beszélgetni vele, mert 21.45-kor húzza ki tombolán saját magát, és a nyertes az utolsó tánc alatt élvezheti 15 percig nyereményét! ???? Utána kezdődik a közönség bevonásával a buli! A múlt szombati rengeteg párt ismét várjuk, reméljük urak is érkeznek többen, mint előző hétvégén! A hűvösre való tekintettel a korsó sör mellé ajándék kis vodkát adunk hevítő és bátorító ajándék italnak! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Érkezik a Mikulás

Szerdán Orsi lesz a krampuszlány, és szeretettel vár mindenkit 8 órától a Mikulás partiján! ???? A piros felsőben vagy Mikulás sapkában tartózkodó urak ajándék italt is kapnak!
Csütörtökön Lilu érkezik ismét, és hasonló időben kezdi buliját a legfelső szinten! A hétvégével kapcsolatban holnap közlünk információkat az érdeklődőknek! Ne felejtsétek el ma este kitenni a cipőtöket az ablakba! ????

 

Érkezzenek az információk a hét második feléről! ????

Szerdán az eszegetős napon Timikét is feltálaljuk, bár nem az asztalon, hanem a kanapén! ????
Csütörtökön a másik érett gyümölcs, Mary érkezik hozzánk! Mindkét napon 20 órától lehet találkozni velük majd a bátor jelentkezőknek! ????
Pénteken ismét tini napot tartunk, Lilu érkezik majd 22 órakor, hogy Ági utolsó tánca végén egy jó kis Gang-Bang bulit tartson!
Szombaton hasonló lesz a menet, csak akkor Tia táncol többször az est folyamán, és a nagy kedvenc, Orsi érkezik 22 órára hasonló ambíciókkal! 
És hogy a hét erotikával záruljon, Timike 19 óra körül érkezik vasárnap egy levezető bulira! ????
Hétfőn és kedden teret engedünk a hódításnak, a párokat lehet becserkészni mindkét napon! Persze őket a hét minden napján várjuk szeretettel és ingyenes belépéssel!

Szerdán Mikulás partit tartunk, a piros felsőben tartózkodók egy ajándék sört vagy üdítőt is kapnak! A krampuszlány kilétét majd hét elején közöljük! ????
A karácsonyi és újévi tervekről előzetesen annyit, hogy 24-én vasárnap zárva leszünk, a többi napon a szokásos nyitva tartás lesz érvényben. Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és kifulladásig tart az évbúcsúztató! Belépő uraknak és pároknak 5000 Ft, amiben korlátlan pezsgőfogyasztás és svédasztalos étkezés is beletartozik. Az éjféli koccintás után pedig két gyönyörű hölgy Gang-Bang bulijával indul az újév! ???? Megjegyezzük, hogy az éves VIP belépők ezen a napon nem érvényesek! Január elsején pihenünk és romeltakarítunk, de 2-án a szokásos menet szerint ismét várunk mindenkit nagy szeretettel! ????

Heti hölgykavalkád a Gloryban! ????

Kedden Szilvike, szerdán Mary, csütörtökön pedig Szilvi érkezik 20 óra körül Gang-Bang bulira! Pénteken Ági a táncos, és már 19 óra után láthatjuk több alkalommal. Utolsó tánca előtt, 22 óra magasságában tartjuk tombolánkat, aminek Szidi a fődíja, és a nyertessel a 15 percnyi tánc alatt kettesben bezárkózik. Utána viszont a közönség közé veti magát, és natúr franciájával, valamint csodás puncijával minden jelentkezőre lesz ideje! ????
Szombaton Tia táncol és vetkőzik több alkalommal, és utolsó tánca előtt szintén tombolát húzunk, ahol akkor Olivia Netta, a híres felnőttfilmes lesz a főnyeremény. A nyertessel töltött 15 perc után ő is várja a jelentkezőket egy fergeteges Gang-Bang bulira. 
És hogy vasárnapra is jusson egy csodálatos lány, ezért akkor a nagy kedvenc, a vörös, tetovált, vagány fiatal kislány, Orsi tart 19 óra után egy nagy Gang-Bang bulit! ????
Tessék kihasználni minden nap a lehetőségeket!

Várunk mindenkit nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

Röviden a hét elejéről!

Kedden Timike, szerdán Mary, csütörtökön pedig a régen látott Szilvike érkezik Gang-Bang bulira 20 órától! ????????????????
A hétvégét is hamarosan kiírjuk! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: