glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Szolgálati közlemény! ????

Pénteken Ági, szombaton Tia a táncoslány, és pénteken Lilu helyett Linda csinál Bang-Bang bulit 22 órától! ????

Új hét, régi koncepció! ????

Ezen a héten hétfőn párok napja, reméljük meglátogatnak szép számmal a hét minden napján! Urak lesznek nekik biztosan! ????
Kedden a fiatal és vékony Lilu ígérte érkezését 20 óra körül egy jó kis Gang-Bang bulira! Aki ismeri, annak nem kell bemutatni képességeit, aki nem, annak csak ajánlani tudjuk a kapcsolatteremtést! ????
Szerdán a vörös csoda, Orsi jön hozzánk ismét, hogy bájaival elkényeztesse az érdeklődőket! ???? Velük most hétvégén is találkozhattok majd, ezért aki a nyugalmasabb, meghittebb kapcsolatot szereti, az hét elején keresse őket! Persze az okosak nem hagyják ki egyik alkalmat sem! ????
Csütörtökön a megunhatatlan Timike lesz 20 órától a galérián, és minden potens jelentkezőt vár szeretettel! ????
A péntek 22 órától akkor Lilué, de a szokásos táncoslány és a sikeres tombola sorsolás sem marad el a hétvégén! Szombaton pedig Orsi érkezik, és 22 órától az utolsó tánc alatt a szerencsés tombola nyertessel kezd kettesben, majd utána indul a fergeteges Gang-Bang bulija!
Vasárnap is párok napja lesz, előző alkalommal is érkeztek szép számmal, reméljük most sem lesz ez másként! ????

Mindenkit várunk szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk! ????

Pontosítás a hétvégéről!

Pénteken Ági lesz a táncos, aki már 19 óra után vetkőzik nekünk, több alkalommal. Utolsó, 22 órai tánca előtt húzzuk a tombolát, aminek nyertese a tánc alatt 15 percet kettesben tartózkodhat Roxanával a galérián, majd utána kezdődik a Gang-Bang!

Szombaton Tia érkezik, és hasonló lesz a menet, ő is többször táncol, a tombola után pedig a nyertessel kezd Maya, a vörös szexistennő! ???? Addig lesznek kettesben, amíg tart az utolsó tánc, és utána várja a közönség közül a jelentkezőket. Ő egy teljesen új lány, aki először próbálja ki nálunk a többes szex örömeit! Reméljük tetszik majd neki, és rendszeresen találkozhatunk majd vele! ????
Péntekre több pár jelentkezett, köztük Kira, aki már 19 óra körül jön, és várja a tettre kész pasikat. Korábban is hatalmas sikert aratott már nálunk! Szombaton egy pár és egy hölgy is érkezik együtt, akik negyediknek pasit keresnek majd maguk mellé. Emellett persze várjuk a be nem jelentkező kedves párokat is nagy szeretettel!
A bejáratnál kapott karszalagokat mindenki őrizze meg, mert vasárnap ingyen jöhet be az, aki mindkettőt felmutatja, és természetesem Mary kegyeiben is részesülhet az illető! ????
A kabátokat hétvégén érkezéskor a bejáratnál kell beadni, a dohányosok pokrócot is használhatnak, ha utcára mennek. Fogason találják őket a kijáratnál!

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

A legbevállalósabb lányok a Gloryban! ????

Kedden Mary, a dögös milf látogat el hozzánk, aki korát meghazudtolóan csinos, szép cicivel és kerek popsival van megáldva, és minden pasit kicsavar a közelében! ????
Szerdán a paprikás krumpli mellett Timike lesz terítéken. Odaadó lány, soha nem csalódik az, aki összegabalyodik vele! ????
Csütörtökön Lilu érkezik, kinek hetek óta szintén nagy a sikere! Valószínűleg fiatalsága, bájos arca és vékony, szexy teste miatt keresik a kapcsolatot vele! ????
Mindhárom napon 20 óra körül várják Gang-Bang-re partnereiket a lányok, és addig maradnak, míg vannak jelentkezők! 
Pénteken az egyik legnagyobb kedvenc és híres felnőtt filmes, Roxana látogat el újra hozzánk. 22 óra körül sorsoljuk szokásos tombolánkat, aminek ő maga a főnyereménye, majd a táncoslány utolsó tánca után veti magát a hódolók karmai közé! ???? Szombaton egy új, fiatal és nagyon csinos lány jelezte érkezését, még várjuk a megerősítést és egy fotót a karosszériáról! ???? Amint biztosat tudunk kiírjuk! De neten korábban már vidéki párok is jelentkeztek, köztük Kira, aki pár hete fantasztikus kényeztetésben részesített sok urat a kabinsoron! Így reményeink szerint ismét egy mozgalmas, párokban gazdag hétvége elé nézünk! A kabátokat pénteken és szombaton ismét a bejáratnál kell beadni a ruhatárba Tibinek, a ház csődörének! ???? És most hétvégén kivételesen karszalagot is osztunk, mert a két napi karszalaggal vasárnap ingyenesen lehet bejönni, és részt venni a 19 óra körül kezdődő matinéban a galérián Maryvel! ????
Tessék kihasználni a pergős napokat, mert a lányok is boldogabbak, ha sikerük van, illetve örömet okoznak nekik az urak!

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és élvezetekben gazdag hetet kívánunk! ????

Hűvös hétvége, forró hangulat

És akkor essen szó a hétvégéről is, amennyit már tudunk!
Pénteken Ági táncol több alkalommal már 19 órától, és 22-kor érkezik Orsi, aki ismét megnyerhető tombolán is! ???? A szerencsés nyertes az utolsó tánc alatt kettesben kezdhet vele, majd a közönség közül az érdeklődők is csatlakozhatnak a Gang-Bang bulihoz! ???? 
Szombaton Mary táncol párszor, és utolsó táncánál kezdődik ugyanúgy a buli, csak most a gyönyörű, kerek popsijú lány, Linda lesz a nyeremény, illetve az esti Gang-Bang sztárja! ????
Vasárnap Lilu érkezik a megszokottól korábban, 19 órára, hiszen vasárnap csak este 10-ig van nyitva a klub. De ugyanúgy várja majd a közönség soraiból a jelentkezőket! ????
Hó végi pénztárcakímélő italakciónkban vasárnapig 16 és 19 óra között minden rövid italt duplán mérünk, azaz 4cl=8cl!
A hölgyeknek az ingyenes belépő mellett egy koktélt is adunk ajándékba! Reméljük a múltheti létszámot ismét elérjük velük!????
A hideg beállta miatt pénteken és szombaton a bejáratnál kell leadni a kabátot a ruhatárba, vagy továbbra is a pultnál lehet kérni a letéti díjas, de ingyenes értékmegőrző lehetőségét!


Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag novembert kívánunk mindenkinek!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: