glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Kedvenc lányaink a héten is érkeznek hozzánk! ????

És minden napra jut egy gang-Bang! :) Hétköznap 20 óra körül, pénteken és szombaton 22-kor indul. Aki lemarad, az kimarad! ????
Az egyébként nyugalmasabbnak számító hétfőn érkezik most Orsi, hogy megismételje múltkori fergeteges attrakcióját. Reméljük ma sem fog unatkozni, lesznek jelentkezők a kegyeire!????
Kedden a másik kedvenc, a vékony, csini Lilu jön újra a Gloryba, tehát ezen a napon is ki lesz facsarva minden jelentkező! ????
A szerda, azaz Mindenszentek most Timié, aki maga is egy szent, a csütörtök pedig Maryé, így két igazi dögös gyakorlott és érett hölggyel is találkozhattok, és be is csatlakozhattok melléjük! A hétvége még képlékeny, egy teljesen új, hibátlan külsejű lány válaszát várjuk, de amint biztosat tudunk közöljük! ???? a táncosok biztos szintén érkeznek majd, és a kedvenc tombolánkat is megismételjük, na meg ital akció is lesz a hóvégére való tekintettel! ????

Így fejezzük be októbert

És akkor érkezzenek a hét hátralévő napjainak lányai hosszú, tömött sorban! ????

Csütörtökön Orsié 20 órától a karám az alsó szinten, hogy megtartsa a francia óráját! ???? Teljesen személytelenül, a lyukakon át leápol minden potenciális jelöltet! ???? Persze előtte és utána szeret beszélgetni és iszogatni a pultnál a fiúkkal!

Pénteken Ági táncol 19 óra után több alkalommal, miközben megszabadul az összes ruhájától! 22 óra után Petra tart egy fantasztikus Gang-Bang bulit a közönség bevonásával! 
De előtte megismételjük korábban már nagy sikereket aratott tombolánkat! A lényege, hogy Ági utolsó, 22 órakor kezdődő táncáig tombola szelvényeket árusítunk 1000 Ft értékben, majd kisorsolunk 3 szerencsés nyertest. Az első egy röviditalt nyer, a második megkapja Petra bugyiját, amit akkor vesz le és ad át! ???? A harmadik szerencsés megnyeri az elsőbbség jogát, vagyis Ági 20 perces utolsó tánca alatt kettesben lehet Petrával zárt ajtók mögött és egyedül kezdheti vele a bulit! ????

Szombaton a forgatókönyv ugyan az, csak a személyek változnak! ???? Tia lesz a táncoslány, ugyanúgy több alkalommal vetkőzik majd a színpadon. A sorsolás és a Gang-Bang ekkor a fiatal és vékony Liluval történik. Szintén a 22 órás tánc előtt sorsoljuk a nyerteseket, és szintén az utolsó tánc alatt kap a nyertes 20 percet, hogy egyedül kezdje a bulit a galérián, zárt ajtók mögött! ????

Vasárnap a párok mellett Mary érkezik 19 órakor, és a tőle megszokott nagy elánnal egy fergeteges Gang-Bang bulit tart a közönségből jelentkező potens urakkal! Egyben felavatja újonnan feltöltött száját is! ???? Mi már láttuk, nagyon esztétikus és szép, kifejezetten szopósra sikerült! ????

Természetesen az itt felsoroltakon kívül nagy szeretettel várjuk a párokat is, hiszen ők nagyban javítják a hangulatot! ???? Itt szeretnénk megköszönni a szombati tizenvalahány pár megjelenését, és közülük is a sok aktív közreműködő szorgalmát! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

Két Gang-Bang és egy Franciaóra indítja ezt a hetet. ????

Kedden Lilu ismét érkezik hozzánk, úgyhogy aki a fiatal, vékony és szexy lányokat szereti, az ne hagyja ki ezt a napot! ????

Szerdán Timike lesz terítéken az eszem-iszom, digi-dugi nap keretében, és természetesen valami bekapnivaló! Az pedig nem lesz más, mint a tárkonyos pulykaragu leves! Tehát egy érett, tapasztalt lány, és egy fiatal baromfiból készült leves lesz terítéken! ????

Mindkét napon Gang-Bang buli lesz, és minden nap 20 óra körül várják a lányok a jelentkezőket a közönség soraiból! ????

Csütörtökön végre érkezik hozzánk Orsi, aki a múlt hetet betegség miatt lemondta. Most kicsattanó egészséggel indul szintén 20 óra felé az alsó szint kabinjába, hogy egy fergeteges Franciaórát tartson! ???? Aki egy felnőtt filmes Orál Akadémiájára kíváncsi, az érkezzen időben, hogy jó helyet kapjon az oktatáshoz! ????

A hétvégén folytatódik a megszokott buli, 19 órától táncos lányok, 22 órától pedig bevállalós kislányok várják a jelentkezőket közös gabalyodásra! A részleteket még kiírjuk és pontosítjuk a jelentkezők személyét is hamarosan! ????

Addig is várunk nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

A 42. hét, napról napra! ????

Kialakult az egész hét, legalábbis amit mi tudunk már! Hogy mit tesznek mellé a vendégek, az majd a helyszínen derül ki! ????

Szerdán Lilut várjuk, hogy ismét egy hatalmas bulit tartson a közönség bevonásával! ???? És mivel szerda, ezért a fiatal lányon kívül bekapnivaló is lesz az asztalon, a szokásos szerdai eszem-iszom, digi-dugi nap keretében! ????

Csütörtökön a korábban nagy sikert aratott tetovált vörös ördög, Orsi érkezik, és ismét hatalmas parti várható a közreműködésével, ha lesznek tettre kész jelentkezők a közönség közül. Ő hölgyeket is vár! ???? Mindkét napon 20 órától kezdenek a lányok!

Pénteken Timikét várjuk, hogy egy hatalmas Gang-Bang bulit alakítson ki, és bevonjon minden pasit a közös játékba! ????

Szombaton azt a Szidit várjuk, aki már régebben járt nálunk, és natúr franciájával fergeteges francia órát tartott! Most ismét ezért érkezik, és az utolsó cseppet is kicsavarja a jelentkezők ágaskodó férfiasságából! ???? 

Egyébként a többi napon Gang-Bang partik lesznek, ezért mindenkinél legyen óvszer a kialakuló lehetőségek kezelésére! ???? Pénteken a belépő mellé adjuk ajándékba, szombaton ugyan Szidihez nem kell, de tartalékban jó ha van, a pultnál megvásárolható! Szokás szerint mindkét nap már 19 óra után táncoslányok is vetkőznek majd több alkalommal! Pénteken Ági, szombaton pedig Mary várható! A hétvégi bulik az utolsó tánc után kezdődnek, 22 óra után valamivel, és érdeklődőktől függően 1 - 1.5 órán keresztül tartanak.

Vasárnap Mary jön hozzánk, a korábbi záróra miatt már 19 óra után indul az emeleti nagy ágyra, és vár minden ápolt és tettre kész érdeklődőt! ???? Ekkor csak 22 óráig vagyunk nyitva.

Ital akciónkban minden nap 18 óráig egyet fizet, kettőt kap akciót tartunk az alkoholokra. A korsó csapolt sör mellé továbbra is adunk egy kis vodkát vagy jägert, esetleg tequilát. A két akció együtt azonban nem vehető igénybe.

Nagyon sok szeretettel várjuk vendégeinket, és erotikában gazdag hetet kívánunk! ????

Azok a dolgos hétköznapok

Néhány mondat a hét elejéről, amit tudunk! ????

 

Hétfőn egy nagyon kedves vidéki pár érkezett már éppen hozzánk. A hölgy vagány, tetovált, rendszeresen járnak, este 9-10 óráig szoktak maradni! ????

Kedden hosszabb kihagyás után Timike érkezik hozzánk, és a szokásos 20 óra magasságában várja partnereit a jelentkezők közül.

Szerdán Lilut várjuk, hogy hasonló időpontban ismét egy hatalmas bulit tartson a vendégek bevonásával! ???? És mivel szerda, ezért a fiatal lányon kívül bekapnivaló is lesz az asztalon, a szokásos szerdai eszem-iszom, digi-dugi nap keretében! ????

Csütörtökön a korábban nagy sikert aratott tetovált vörös ördög, Orsi érkezik, és ismét hatalmas parti várható a közreműködésével, ha lesznek tettre kész jelentkezők a közönség közül. Ő hölgyeket is vár, ha esetleg lesznek érdeklődők! ???? Ő is 20 órától kezd, mint a többiek.

A hétvégén szombatra egy 18 éves, gyönyörű amatőr lány ígérte, hogy eljön hozzánk és kipróbálja a többes örömeit. Amint kialakul a hétvége, közölni fogjuk a részleteket!

Addig is mindenkit várunk sok szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: