glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Karácsony előtti hölgykavalkád! ????

Ezen a héten a hétfő a párok napja, bár a múlt héten szinte minden nap kitettek magukért. A csúcs a szombat és a vasárnap volt, ezúton is köszönjük és reméljük ez a hét is hasonló lesz!
Kedden Orsi érkezik, és a tőle megszokott lendülettel kap el minden jelentkezőt! Aki még nem ismeri, annak kötelező! ????
Szerdán a milf kedvelőknek ajánljuk Maryt, aki egyedi, vagány stílusával és nagy szájával egyedi hangulatot okoz! ????
Csütörtökön a vékony tinilány, Lilu érkezik 20 óra körül, mint a többiek is az előző napokon. Közvetlensége és kedvessége már egy élmény, hát még ha felmegy a galériára! ????
Pénteken ismét Tia lesz a táncos, és 19 órától többször láthatjuk erotikus vetkőzéseit! 22 órától pedig érkezik Lolita, a szexistennő, aki már régen egyszer járt nálunk, nagy sikert aratva. Most ő is az utolsó tánc előtt sorsolja ki a három nyereményt tombolán. Az első egy rövidital a bárnál, a második a bugyija, amit átad a nyertesnek, és a legszerencsésebb vele kezd kettesben, a galérián az utolsó tánc alatt. Ezután kezdi fergeteges Gang-Bang buliját a közönség közül jelentkezőkkel! ????
Szombaton hasonló a menet, csak a szereplők változnak! Akkor Ági lesz a táncos, ugyan úgy 19 órától vetkőzik több alkalommal. 22 órától pedig a tombola és a Gang-Bang szintén úgy zajlik, csak akkor Orsi lesz a középpontban! ???? Ital akciónk keretében a hét minden napján 19 óráig duplán mérjük a whiskyt és a jägert, valamint a korsó sör mellé hétvégén ajándék kis vodkát adunk.
Vasárnap zárva leszünk, viszont hétfőtől ismét érkeznek a lányok, párok minden nap szilveszterig! ????


Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és kifulladásig tart az évbúcsúztató! Belépő uraknak és pároknak 5000 Ft, amiben korlátlan pezsgőfogyasztás és svédasztalos étkezés is beletartozik. Az éjféli koccintás után pedig két gyönyörű hölgy Gang-Bang bulijával indul az újév! ???? Megjegyezzük, hogy az éves VIP belépők ezen a napon nem érvényesek! Január elsején pihenünk és romeltakarítunk, de 2-án a szokásos menet szerint ismét várunk mindenkit nagy szeretettel! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: