glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Néhány szó a hét hátralévő részéről!

Szerdán Kitti látogat el hozzánk és 20 órától a jelenlévők ismét közeli kapcsolatba kerülhetnek a csinos, fiatal és nagyon kedves lánnyal. ????
Csütörtökön Lilu érkezik, és szintén 20 órától várja a bátor jelentkezőket a galérián egy kis hancúrozásra. ????
Pénteken már 20 órától többször táncol és vetkőzik nekünk Tia, hogy beindítsa az estét, és fokozza a hangulatot. ???? 22 órától az ismert felnőtt filmes, Olivia Netta tart Gang-Bang bulit a közönségből jelentkezőkkel!
Szombaton Ági táncol 20 órától többször, miközben megszabadul minden ruhadarabjától. ???? Erre a napra Zsanett ígért szintén 22 órától egy fergeteges partit a vendégek bevonásával. Korábban már találkozhattunk vele, akik az érett, tapasztalt, dekoratív hölgyeket szeretik, azoknak mindenképpen ajánljuk, hogy ismerkedjenek meg vele. ????
Vasárnap 19 óra után pedig egy dögös milf, Mary érkezik, hogy felpörgesse a hangulatot a tőle megszokott jókedvvel! ????
A hölgyek ápolt, tiszta, illatos jelentkezőket várnak, mindenkit kérünk a higiénia betartására, hiszen a víz és a szappan csodákra képes! ???? Dezodor pedig a mosdókban is rendelkezésre áll! ???? 
A párok úgyszintén az ápolt, diszkrét, kedves és udvarias urakat részesítik előnyben, és mivel minden szimpátia alapján működik, el kell fogadni, ha nem kölcsönös az a szimpátia. A nem itt is egyértelműen nemet jelent, és kerüljük a tolakodó viselkedést valamint a megjegyzéseket.


A leírtak alapján mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: