glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvégi előzetes

Kicsit tolódik a korábban említett lányok érkezése, mivel mindketten piros napokat élnek át! ???? Viszont hamarosan találkozhatunk velük is! Addig lássuk mi az amit már tudunk.
Pénteken Tia helyett most Mary érkezik este, és lelkesen fog tánc közben megszabadulni minden ruhájától. Őt nem kell félteni, mindenkinek beleül az ölébe is! ???? 22 órától Lilu, a vékony, fiatal lány tart Gang-Bang bulit a közönség közül jelentkezőkkel. Fiatal kora ellenére kiválóan fel tudja dobni a hangulatot! ????
Több pár is üzent, valamint írt a weboldal üzenőfalán, hogy érkeznek hozzánk. Hölgyekkel és urakkal is szeretnének ismerkedni. Reméljük a múlt szombati 15 fölötti létszámot megint eléri a párok száma mindkét napon!
Szombaton Ági lesz a táncos, és a tőle megszokott erotikus töltéssel szabadul majd meg az összes ruhájától! 22 órától Szidit várjuk, aki natúr francia órát tart ismét, a megszokott lelkesedéssel és fantasztikus technikával! ???? Kéri, hogy a végén mindenki kellő időben célozza be a testét, mivel a szervezetének nincs szüksége vitaminra, csak a bőrének!  ???? 
Reméljük a hó vége ellenére mindenki spórolt egy kis pénzt, hogy erotikában gazdagon teljen ez a hete is! ???? A hangulat fokozásához és a pénztárca kíméléséhez mindkét napon a csapolt korsó sör mellé kis vodkát vagy jägert adunk ajándékba!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: