glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hölgykavalkád a hosszú hétvégére! ????

Először is szeretnénk megköszönni az új lányoknak, hogy ilyen fantasztikus bulit csináltak pénteken és szombaton is! De szintén szeretnénk megköszönni a szombati rengeteg pár és hölgy jelenlétét, várjuk őket továbbra is a hét minden napján! ????
Vasárnapot meg is hagytuk párok napjának, több új pár írta, hogy ellátogatnak, és reméljük az ismerős párokkal is találkozunk még. ????
Hétfőtől minden napra jelezték hölgyek, hogy ellátogatnak 20 óra körül a Gloryba, és bulit tartanak a közönség bevonásával! ????
A hét két szexi milffel indul, hiszen hétfőn a tapasztalt és odaadó Mary, kedden pedig a sportos Rita látogat el hozzánk. Szerdán az új szépség, Evicka próbál ki egy hétvéginél nyugisabb napot. ???? Csütörtökön Timike zárja a hétköznapi bulikat, őt sem érdemes kihagyni, imádja és jól kezeli a nyüzsgést maga körül!????
A pénteket Ági indítja 20 órától erotikus vetkőzős táncaival, majd a szintén új, kedves, csinos és odaadó Réka érkezik 22 órától.
Szombaton Tia jön táncolni, őt is több alkalommal láthatjuk az este folyamán. 22 órától az előző heti szupersztár, Blondie várja ismét a hölgyeket és az urakat egy fergeteges partira! ????
És ha már hosszú a hétvége, akkor vasárnap és hétfőn sem pihenünk, mivel Evicka újra érkezik vasárnap 20 órára, és Timike pedig hétfőn hasonló időpontban. 
Kedd lesz majd a párok napja, és utána már jön is megint a hétvége, csinosabbnál csinosabb lányokkal! ???? De erről majd még szólunk időben és részletesen.

Addig is várunk mindenkit a hét minden napján nagyon nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: