glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ismét egy odab@szós hétvége! 😀

Csütörtökön 20 órától érkezik hozzánk Mary, aki ismét tanúbizonyságot tesz hozzáértéséről és tapasztalatáról! ???? A galérián várja a potens urak jelentkezését! Torkos csütörtök lévén Maryn kívül az urak is bekaphatnak valamit, mégpedig frissen sütött finom pizzaszeletet! ????
Pénteken egy új, fiatal lány érkezik hozzánk 22 órára, hogy először próbálja ki a Gang-Bang bulit a közönség közül jelentkező urakkal. Viszont Andika csak urakat vár, így a hölgyek most csak a közönség közül választhatnak partnert maguknak! 
A honlapon természetesen nincs elhomályosítva a képe! ????
Szombaton a múlt alkalommal hatalmas sikert aratott Rékával találkozhatunk, aki a sok kérés és üzenet miatt újra ellátogat hozzánk hasonló időben és hasonló bulira! Mindkét napra jelezték már párok érkezésüket, de a tapasztalt vendégek tudják, hogy legtöbben nem írogatnak a neten, hanem megjelennek! Reméljük most is így lesz ez, és pörgős napok elé nézünk! ????
Vasárnap Timike jön hozzánk 20 órára, hogy egy fergetegesen erotikus bulival záruljon a hét. És hogy az erotikán kívül egy kis hazardírozás is legyen az uraknak, érkezéskor mindenki dobhat egyet kockával, és aki 6-ost dob, ingyen jöhet be. Sok szerencsét a kockához és Timikéhez is! ????

 

Mindenkit várunk szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: