glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ismét egy hosszú hétvége! ????

Még alig szusszanhattunk az előző egybefüggő két hét eseményei után, és máris itt egy újabb hosszú erotikus hétvége. ???? Nálunk már kedden indul a maratoni bulihét, és vasárnap estig meg sem állunk! ????
Kedden a mindig vidám, nagyszájú Mary érkezik, aki mindig odateszi magát ha buli van! ????
Szerdán Timikét várjuk, ő türelmes, a félénkebb vagy szégyenlősebbekkel is precízen foglalkozik! ????
Csütörtökön kedvenc párosunk odaadó hölgytagja, Huncutka várja a bátor jelentkezőket. Mindhárom napon 20 órától indul a buli!
Pénteken a csodásan kerek popsijú Linda jön hozzánk, és 22 órától tartja majd buliját. Előtte viszont már 20 órától Ágit láthatjuk több alkalommal vetkőzni! ????
Szombaton 20 órától szintén Ágival indul a buli, majd 22 óra után érkezik a felkapott felnőttfilmes lányunk Izabella, aki ismét hatalmas bulit tart majd nektek! ????
A húzós napok lezárására vasárnap Hajni érkezik, aki tapasztalt milf lévén óriási bulit fog tartani ismét a galérián 20 órától! ????
Szerdán Halloween, ezért akkortól egész vasárnapig a hölgyeknek ajándék italként véres agy koktéllal kedveskedünk! ???? Az uraknak pedig szerdától vasárnapig ismét ajándék kis röviditalt adunk a csapolt korsó Soproni sör mellé! ???? A párok megtisztelő jelenlétére továbbra is számítunk, és bízunk benne, hogy az előző hetekhez hasonló nyüzsgés lesz körülöttük most is! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

 

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: