glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ismét egy odabaszós hétvége! ????

Pénteken ismét ellátogat hozzánk Ági, és 20 órától több alkalommal láthatjuk őt vetkőzni táncos műsorában! ???? Ezt követően, 22 óra után tart Gang-Bang bulit a belevaló tinilány, Dia! Persze kell hozzá a belevaló is a közönség közül! ????
Szombaton a szexy felnőttfilmesünk, Izabella érkezik 22 órára és szokása szerint addig marad, amíg állnak nála a szó mindkét értelmében! ???? Aki bátor és nem szégyenlős, az biztos nem marad ki a jóból! ????
Vasárnap egy új szőke milf, Anikó jön hozzánk 20 órától, hogy ismét bebizonyítsa az örök igazságot: az érett nők tapasztalata egyenes arányban van az örömszerzés lehetőségével! Egyszerűbben fogalmazva jó bulit tart majd! ????
Pénteken és szombaton a hölgyeknek ajándék ír kávé krémlikőrrel kedveskedünk, az urak pedig a korsó csapolt sört akciós áron kapják. Ezen kívül újdonságként a kitűnő pizzánk mellett ízletes Panini szendvicseket is sütünk bevezető akciós áron, mégpedig marhahúsos, grillezett csirkemelles, sonkás ízekben kék, ementáli, és cheddar sajttal! ????
Több pár írt már érkezéséről, de mint tudjuk a legtöbb pár nem írogat, hanem megjelenik! ???? Reméljük így lesz ez továbbra is minden nap!

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag napokat kívánunk a hét minden napjára! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: