glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Az év utolsó posztja! ????

Elérkeztünk az utolsó héthez, lássuk mire számíthatunk biztosan a Gloryban!
28-án pénteken érkezik hozzánk 22 óra körül Kitty, a dögös szőke tünemény! Nem szégyenlős egyáltalán, szeret közelebbi kapcsolatba kerülni emberekkel! ????
Szombaton a csinos vörös Rékával találkozhatunk hasonló időpontban! Mindketten hatalmas bulit tartanak majd a bátor önként jelentkezőkkel! ???? De előtte szombaton már 20 órakor kezdi első vetkőzős táncát Ági, amit több alkalommal is megismétel majd az est folyamán! ????
Vasárnap 20 órától a vékony, szexi Huncutkával találkozhatunk. A párjával érkezik, de egyedül szeret új kapcsolatokat kialakítani! Reméljük lesznek bátor jelentkezők, és nem fog unatkozni! ???? A nyitva tartást természetesen akkor is a létszámhoz igazítjuk, mi ráérünk akár reggelig! ????
Az év utolsó napján 20 órától leszünk nyitva kifulladásig! ????
A belépő akkor kicsit változik, uraknak 6000, pároknak 8000, hölgyeknek 3000 Ft lesz mindössze. Ebbe a svédasztalos ételek, a korlátlan pezsgő és forralt bor fogyasztás is beletartozik! ???? Az éjféli koccintás után pedig a két felnőtt filmes tündér, Izabella és Mary tart majd Gang-Bang bulit, hogy mindenkinek erotikával induljon az új év! ???? Persze a párok is segítenek majd ebben! ????
Foglalásra nincs szükség, érkezési sorrendben engedünk be mindenkit. A tavalyi siker alapján már nagyon sok pár jelezte érkezését, bízunk benne, hogy fantasztikus hangulatban és eseménydús erotikus éjszakában lesz részünk reggelig! ????
Január elsején kipihenjük magunkat és eltakarítjuk a hétvége nyomait. Akkor zárva leszünk, de szerdán, másodikán már minden a régi kerékvágás szerint folytatódik, 16 órától nyitva leszünk és 20 órakor újra érkezik egy szépséges lányka egy kis közös gabalyodásra, mint minden nap! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és már előre is erotikában gazdag, nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: