glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Néhány mondat a következő hétről!

Hétfőn érkezik hozzánk Anikó, a sportos Milf, kedden Maryt várjuk, aki szintén csinos és belevaló! Szerdán Hajni jön, csütörtökön pedig Ágica. A lányok 20 óra körül érkeznek, és egy órás Gang-Bang bulira várják az érdeklődő urakat. Csütörtökön viszont Ágica pontban 20 órakor kezd, és 21 órakor már indul is tőlünk, hogy le ne késse a vonatát. Mindenki úgy időzítsen aznap!
A hétvége tervei között a pénteken elmaradt Réka buli és Izabella frenetikus Gang-Bang bulija szerepel! Szombaton talán Ági is jön majd táncolni, ha nem nagyon későn érkeznek az urak, és akkor 20 órától kezdődően több alkalommal vetkőzik is. Látványos tüzes táncát a 21 órai táncában csodálhatjuk meg. 🙂  De hogy ki melyik napon érkezik, azt még kiírjuk majd.
Ami szintén biztos már, hogy vasárnap ismét találkozhatunk Huncutkával 20 óra körül! 🙂 És az is biztos már, hogy a következő vasárnap, 27-én csak párokat tudunk beengedni, egy nagyszabású ismerkedési est keretében. 🙂 Nagyon sok érdeklődő volt, reméljük jó buli lesz, és hagyományt teremthetünk belőle minden hónap utolsó vasárnapjára! 🙂

 


De addig még mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: