glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Néhány mondat a következő hétről!

Hétfőn érkezik hozzánk Anikó, a sportos Milf, kedden Maryt várjuk, aki szintén csinos és belevaló! Szerdán Hajni jön, csütörtökön pedig Ágica. A lányok 20 óra körül érkeznek, és egy órás Gang-Bang bulira várják az érdeklődő urakat. Csütörtökön viszont Ágica pontban 20 órakor kezd, és 21 órakor már indul is tőlünk, hogy le ne késse a vonatát. Mindenki úgy időzítsen aznap!
A hétvége tervei között a pénteken elmaradt Réka buli és Izabella frenetikus Gang-Bang bulija szerepel! Szombaton talán Ági is jön majd táncolni, ha nem nagyon későn érkeznek az urak, és akkor 20 órától kezdődően több alkalommal vetkőzik is. Látványos tüzes táncát a 21 órai táncában csodálhatjuk meg. ????  De hogy ki melyik napon érkezik, azt még kiírjuk majd.
Ami szintén biztos már, hogy vasárnap ismét találkozhatunk Huncutkával 20 óra körül! ???? És az is biztos már, hogy a következő vasárnap, 27-én csak párokat tudunk beengedni, egy nagyszabású ismerkedési est keretében. ???? Nagyon sok érdeklődő volt, reméljük jó buli lesz, és hagyományt teremthetünk belőle minden hónap utolsó vasárnapjára! ????

 


De addig még mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk mindenkinek!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: