glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A Glory – női szemmel

Szeptemberben mesélt a barátnőm a Gloryról, ahová akkortájt letévedt egyszer-kétszer, és én rettenetesen elborzadtam, hogy ilyen létezik!? Mármint hogy nyilvánosan és többekkel és mások előtt? De azért vészhelyzet esetére elraktároztam az információt, és ez a helyzet idén februárban be is következett.
Ennek megfelelően felvettem a piros ruhám – barátnőm mondta, hogy ilyen helyre csakis pirosat - , megittam két pohár bort (beszarásom enyhítésére), taxiba ültem és bemondtam a címet, lesz ami lesz alapon.
A belépőm parádésra sikeredett, ugyanis legelőször a női mosdóba szerettem volna eljutni, ami egy csomó lépcső alján volt található, és én félúton úgy döntöttem, hogy megspórolom a lépcsőzést egy kis gurulással.
Mikor kikötöttem legalul, zúzódott csuklóval és törött lábujjal, gondoltam ez nyilván egy égi jel, hogy nem illik ilyen helyre mászkálniuk magamfajta Úrinőknek, tehát azonnal elindulok haza, vagy a kórházba. Ám elég hamar megtalált pár kedves vendég, akik jeget raktak a kezemre, illetve jó sok tömény alkohollal enyhítettek a kínjaimon.
Így aztán bátorságot merítettem – meg különben is szeretem befejezni, amit elkezdtem – és valahogy egy naaagy, fekete kanapé kellős közepére kerültem. Legmélyebb sajnálatomra az ezt követő eseményekről csupán néhány villanásnyi emlékem van, hiába, nem bírom az alkoholt.🙂
Aztán egy ideig nem jártam arra, de március végétől már heti rendszerességgel, és a következő pár alkalom a Gloryban egyetlen dologról szólt számomra. Mivel sok-sok évig tengődtem szexuális hiányállapotban, csak akkor voltam nyugodt, amikor már ott feküdtem a kedvenc kanapémon és magamba fogadhattam a farkasokat. Valahogy úgy éreztem magam, mintha egy kisgyereket beszabadítanának egy hatalmas csokigyárba, és felajánlanák neki, hogy bármit magába tömhet, bármilyen mennyiségben, és én éltem is a lehetőséggel.🙂
Eleinte feltett szándékom volt, hogy a farkasoknak még csak a nevét sem jegyzem meg, hogy arra a helyre csak az ösztönlény magamat viszem, a Nőt, aki végre lubickolhat a szexualitásban és gátlástalanul élvezhet.
Aztán persze máshogy alakult, nagyon máshogy.🙂 Amikor már nem rettegtem annyira attól, hogy nem lesz elég a szex, és néha hajlandó voltam felállni a kanapéról, akkor elkezdtem BESZÉLGETNI, és rájöttem, hogy ez tulajdonképpen egy tök jó kis közösség. Megismertem a pultosokat, a törzsvendégeket, és lett néhány „férjem”, akikkel mindig boldogan vagyok együtt.
Egyszóval, megtaláltam a számomra legizgalmasabb játszóteret, amiben az egyik legjobb dolog a sok közül, hogy itt valóban önmagam lehetek.


Piroska

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: