glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Új hét, új kalandok és Piroska új írása!

A héten minden nap érkeznek remélhetőleg párok és lányok, most előre bejelentkezés nélkül. Illetve ez nem igaz teljesen, hiszen már hétfő estére kiírt az üzenőfalra érkezését Kriszta is és Piroska is. Ő egyébként ismét írt egyet, alább olvashatjátok. A címe egy üzenőfalon folyton írogató, kérdezgető, okoskodó nicknévnek szól, aki soha nem volt és nem lesz a Gloryban, a gépe előtt éli ki magát a hülyeségeivel. 🙂 Van belőlük rengeteg. De persze nem azok számítanak, hiszen az erotika minden nap azokkal dúl, akik lejönnek hozzánk!

Ezért továbbra is mindenkit várunk a hét minden napján! 🙂

 

Szamakutrának

 

Egy nicknév vagy az üzenőfalról, nem több. Egy srác vagy csupán a sok közül, aki csak a virtuális térben mer jelen lenni, és a valóságban pedig NEM MER ÉLNI. Mégis megihlettél, mert elgondolkoztam rajtad.

Mondd, hogy telt a legutolsó szülinapod? Várj, megtippelem. A sarki cukrászdából hoztátok a dobos tortát, körbeülted a családoddal, és rezignáltan vetted tudomásul, hogy eltelt egy újabb év. Egy év, amelyből még Tarantino se tudna összerakni a legnagyobb erőfeszítéssel sem egy olyan 10 perces filmkockát, ami izgalmas. Elalszol saját magadon.

Fősulis koromban volt utoljára unalmas pasim. Annyira dühített a semmilyensége, hogy álmában felé guggoltam a szépen vetett ágyban, és lepisiltem a hátát. Aztán inkább elkezdtem élni.

Az én utolsó születésnapom - idén januárban - Dubaiban a JBR legmenőbb, több szintes klubjában zajlott. Francia pezsgőt vedeltem és három néger sráccal táncoltam hajnalig, akik közül az egyiket kineveztem a férjemnek (ez természetesen nem gátolt meg abban, hogy a legjobb barátját kérjem szülinapomra).
És hogy legyen tejszínhab is a tortámon, a végén még elintéztem, hogy egy arab srác vigyen ki a reptérre, egy olyasfajta, aki a napi 10-12 óra munka után még 2-3 órát izzad a konditeremben, mert nem tud mit kezdeni a tesztoszteronnal, ami szinte felrobbantja a hatalmas és elképesztően izmos testét.
Útközben kétszer húzódtunk le egy elhagyatott útra, hogy a hatalmas terepjáró elsötétített ablakai mögött még megkapjam a magamét. (Külön izgalmas volt, hogy a helyi hatóságok vélhetően meglincseltek volna minket, ha rajtakapnak.)

De mivel idén minden nap születésnapom van (mert úgy döntöttem), számtalan élménnyel ajándékozom meg magam. Szerencsére sok mindennek tudok örülni, és elég szabad is vagyok ahhoz, hogy ezt megtehessem. Ja, mert úgy is döntöttem, hogy szabad leszek.

Tudod, mi mindannyian, minden reggel egy szikla peremén guggolva ébredünk. Az alattunk lévő, sziklává keményedett szarkupacot mi magunk gyúrtuk össze ezer apró dologból. Neveltetésből, a szüleink félelmeiből, amelyet a sajátunkká tettünk, frusztrációból, fájdalmakból, csalódásokból. Mindenkinek más méretű a sziklája, de egy dologban azonosak vagyunk: megtehetjük, hogy leugrunk róla. Igen, ha elrugaszkodsz, pofára eshetsz. Minden nap. Belemehet a bogár a szemedbe. Ezer váratlan dolog történhet veled, miközben pörögsz a levegőben, de tudod: ezért jöttél ide, erre a Föld nevű bolygóra. Hogy repülj. Minden kibaszott nap. És az minden kockázatot megér.
Nálam többet kevesen foglalkozhattak személyiségfejlesztéssel. Éveken keresztül könyékig vájkáltam magamban, hogy pontosan megértem a mozgatórugóim. A tudásom esszenciája, amit szeretnék neked és mindenkinek átadni, és szívből remélem, hogy átjön: Itt semmi komoly nem folyik! Minden, ami miatt halálra görcsölöd magad, végtelenül múlandó és felesleges. Nem lenne más dolgod, mint elrugaszkodni, minden reggel, felfeküdni a hátára, és hagyni, hadd vigyen.

Hajrá!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: