glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Erotikus hét

Hétfőn Hajni, kedden Rita, szerdán Mary, csütörtökön pedig Anikó érkezik 20 óra körül a Gloryba! 🙂
A hétvégén Blondie valamint egy új csinos lány, Adela várható, de ezt még majd pontosan kiírjuk valamelyik nap! 🙂

Hogyan működik a Glory?

Piroska blogot indít a blog.hu-n, hamarosan ott olvashatóak a cikkei Piroska és a Glory cafe címmel. Majd a hivatkozást mindig kitesszük nálunk is, de a legújabb szösszenetét még itt közöljük elsőként egészben! 🙂 Íme:

Drága Uraim,

és cinkostársaim a bűnben, nem csak hogy értem, hogyan működtök, hanem már át is vettem a szokásaitok. Tehát most elmondom, hogyan működik valójában a Glory, és milyen fajta emberek járnak oda.🙂

Vannak először is a régi, vagyis törzsvendég farkasok, belőlük két típus van:

1. Félénk Farkasok – ők azok, akik már régóta lejárnak a Gloryba, de mindig csak az előre bejelentkezett, a honlapon látható hölgyeket támadják. Nem igazán ismerkednek, beszélgetnek, más nőket nem kerülgetnek. Megvárják hogy sorra kerüljenek, aztán hamarosan haza is indulnak – arra tippelek, hogy ők a tisztes családapák, akiknek hamar fellövik a pizsamát, vagy pedig olyan, önbizalomhiányban szenvedő férfiak, akik azt gondolják, más nőknél nem lenne esélyük. (Pedig de. Hónapok óta gyönyörködök egy félénk farkasban, többször végignéztem már irigykedve, ahogy a fellépőkkel szexelt.)

2. Ínyenc Farkasok – a nem félénk törzsvendég farkasok előbb-utóbb akaratlanul is ínyenccé válnak. Ez azt jelenti, hogy már nem a gang-bangért jönnek, hanem a friss húsért. Két fajta puncit különböztetünk meg ugyanis a Gloryban: van a FIX punci, ők a gangbangos hölgyek, de akár már én is annak számítok, mivel több hónapja lejárok, és aki rászánt pár minőségi percet az udvarlásra, annak nagyjából megvoltam, így megszokottakká váltunk. Illetve van a VÁLTOZÓ punci. Ez a váratlanul és egyedül betoppanó hölgyek (ez azért ritka), illetve az új párok nőtagjai. Alapvető szabály, hogy a VÁLTOZÓ punci mindig felette áll a FIX puncinak. Mert hát a lényeg a vadászat. A lényeg, hogy friss húsba mélyeszthessük a karmainkat, folyton új élményeket hajszolva. Teljesen mindegy, hogy az adott pár hölgy tagjának esetleg közel sem olyan megnyerő a külseje mint nekem, itt tényleg az számít, hogy ki a friss hús, mert mindig az a legizgalmasabb. Az ínyenc farkasok már nem mindenáron akarnak valamit, nagyon szeretnek iszogatni a bárpultnál, beszélgetnek, lejönnek a társaság és az ismerősök miatt is.

És hát, mint az előbb is említettem, vannak a friss húsok. Az először letévedő férfiak, párok, nők. Mindannyian őket szeretjük a legjobban. Én ínyenc farkassá váltam női változatban, és már én is az ajtót lesem, hogy vajon ki téved be aznap? A péntek-szombatok majdnem mindig tartogatnak valami érdekes meglepetést. Az én legnagyobb gyengém, hogy odavagyok a szép fiúkért. A magas, vékony, inas srácokért, akik nem kondizták halálra magukat, de valami természetes módon van rajtuk némi izom. Kidagadnak az erek az alkarjukon, illatosak és a hajukat rövidre borotválják. Rendkívül jó esetben még beszélgetni is lehet velük. Azt hiszem, sosem fogom (vagy nem akarom) megtanulni, hogy ők a legbénábbak az ágyban, tehát újra és újra adok nekik esélyt.

A Gloryban a külső tényleg másodlagos. Kifejezetten izgató időnként olyan férfiakkal lefeküdni, akit normál esetben az utcán is óvatosan kikerülnék. És néha kifejezetten izgató olyan szépfiúkkal, akik valószínűleg szintén nem állnának szóba velem normál körülmények között.
Tehát, nekem vannak a „férjeim”, a FIX farkasok, akikkel kiszámíthatóan jó a szex, már ismerik valamelyest a testem, és biztonságot jelent számomra a jelenlétük. De a legjobban én is vadászni szeretek, férfiakra és nőkre egyaránt. A kedvenc vadász dumám, hogy épp válás után vagyok, kissé traumatikus állapotban, és mielőtt újra elköteleződnék egy komoly kapcsolatban, gondoltam kiélem magam egy kicsit. Ezt olyan hihetően adom elő, hogy néha még magam is elhiszem.🙂

A legjobb bulik sosem a küzdőtéren zajlanak. A spontán történések a legizgalmasabbak. Talán az volt eddig a csúcs élményem, amikor Ribit néztem szeretkezés közben, pedig akkor csak csendes szemlélődő voltam. Vagy mikor két kedvenc férjemmel alakítottunk egy fergetegeset a galérián, valamikor hajnali négy körül, egészen reggelig.

Egy dolgot mindenkinek meg kell tanulnia, aki a Gloryba jár, legyen akár férfi, akár nő: egyszer hopp, máskor kopp. Ha görcsösen akarod hogy legyen egy szenzációs estéd, akkor nagyjából borítékolható hogy nem fog összejönni. Amikor csak odamész, jól érzed magad, sodródsz az árral, ismerkedsz, beszélgetsz, iszogatsz, abból viszont csodás izgalmak tudnak kikerekedni.
Ha nő vagy, helyre kell tenned a fejedben, hogy itt nagyjából egyetlen farkas sem fogja megkérdezni tőled, hogy mi volt a jeled az oviban. Mivel a nők többsége érzelmi alapon szeret szexelni (ezt egy női magazinból idézem, nem saját vélemény… 🙂 ), ezért ezen okból kifolyólag ők vélhetően a közeljövőben sem fogják túl nagy számban látogatni a helyet.

Ha férfi vagy, akkor azt kell helyre tenned magadban, hogy ez egy olyan hely, ahol meglehetősen többen vannak a férfiak, mint a nők, tehát ha a sarokban iszod a kóládat, nagy valószínűséggel nem fog történni veled semmi.
Ha pár vagytok, arra számíthattok, hogy a másik élvezni fogja. Kivételesen nem veled. És ennek látványára érdemes előre tréningezned magad lelkiekben, ha ezt a játékot valóban ki szeretnéd próbálni. De hát miért is ne? A legjobb párok véleményem szerint nem megfosztják, hanem megajándékozzák magukat és a másikat újabb és újabb élményekkel.


És a végére, csak megszokásból, de már úgyis tudjátok: A PINA HATALOM!


Piroska

Erotikus napok a Gloryban! 🙂

Ezen a héten is érkeznek a hölgyek és a párok a hét minden napján. Kedden és szerdán Kriszta, Sugarella, és két pár érkezéséről már tudunk, de reméljük még néhány rendszeres látogatónk és persze az új érdeklődők is megtalálnak a hét minden napján.
Ami még biztos, hogy csütörtökön 20 óra magasságában Hajni látogat meg minket és egy órás csoportos foglalkozást tart a galérián! 🙂
Pénteken ismét táncol nekünk és közben ledobja összes ruháját Ági. Fél 9-től óránként láthatjuk 3 alkalommal. Utolsó tánca után, fél 11 körül átveszi a terepet Zsóka, a dögös szőke milf, akivel egy órán keresztül ismerkedhetnek a bátor jelentkezők! 🙂
Szombaton szintén 22 óra után érkezik a fiatal, dögös felnőttfilmes lány, Izabella. Sokat nem kell róla mesélni, egy elragadóan kedves és szexi egyéniség!
Vasárnap - lezárva az erotikus hetet - érkezik majd Anikói 20 óra körül, és szintén várja egy órán keresztül az ismerkedni vágyókat! 🙂
De hétfőtől új hét indul, megtöltve fülledt erotikával és ismét érkeznek majd hozzánk ismerkedni vágyók! 🙂
De erről majd részletesebben még írunk újra! 🙂

 

Mindenkit várunk szeretettel a hét minden napján!

Amit már tudunk a hétvégéről!

Pénteken érkezik 20 óra körül Ági, aki több alkalommal táncol nekünk, miközben ledobja a textilt! 🙂 22 óra után Anna tart társasjátékot az érdeklődőkkel! 🙂
Szombaton szintén 22 óra körül jön Huncutka egy órás huncutkodásra hozzánk! 🙂
Vasárnap pedig Anikóval találkozhat 20 órától, aki meglátogat minket! 🙂

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Pár mondat a hét elejéről!

Amit már biztosan tudunk, hogy egy pár és egy rendszeresen hozzánk járó belevaló csaj, Kriszta jelezte hétfőre az érkezését. Kedden Anikó, szerdán Mary, csütörtökön pedig Hajni várható 20 óra körül. A legtöbben mint tudjuk nem jelentkeznek be előre, csak megérkeznek. Bár az üzenőfalon előfordulnak ezzel kapcsolatos kiírások!
A hétvége terveiben pénteken Anna, szombaton Huncutka szerepel, de erről még majd pontosabban beszámolunk! 🙂

Erotikában gazdag hetet mindenkinek! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: