glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Röviden a szuper hétvégéről! ????

Pénteken a gyönyörűen kerek popsijú, régen nem látott Linda jön a Gloryba, és 22 órától Gang-Bang bulit tart a közönség bevonásával! ????
Szombaton Mary érkezik 21 óra körül, és táncol, vetkőzik, valamint a kabinok körül is előfordul majd többször! ???? Szintén 22 órától Blondie tart fergeteges bulit a bátor jelentkezőkkel, legyenek azok fiúk vagy lányok! ????
Vasárnap párok napját tartunk, de persze a hétvégi létszámukat nem lehet felülmúlni, viszont nyugodtabb körülmények között lehet ismerkedni és kapcsolatot kialakítani az urakkal, akiket ekkor is várunk természetesen. Emellett pizza parti lesz 19 órától, a párokat és az urakat is vendégül látjuk egy finom szeletre, így a hűvös kabinokon kívül a pultnál is lesz bekapni való! ????
Hétfőn Orsi, kedden Rita várható a következő héten, de ezt majd még pontosítjuk vasárnap egy kiírásban! ????

Erotikában gazdag hetet kívánunk minden vendégünknek! ????

Hűsítő környezet, fülledt erotikával! ????

Hétfőtől csütörtökig ismét minden nap 20 óra magasságában érkeznek hölgyek egy jó kis Gang-Bang bulira!
Hétfőn Mary, kedden Rita, szerdán Orsi, csütörtökön pedig Timike látogat el hozzánk. A hétvége is a megszokott módon alakul majd, táncoslányok és szuper szexi lányok jönnek a párok mellett! Egyikük Blondie lesz, a másik pedig remélhetőleg a szombaton lent volt barátnője! Pontosan egy következő posztban közöljük majd, hamarosan. Addig is tessék érkezni hozzánk, ahol a hűvösben fülledt erotikával találkozhatunk, hiszen a Gloryban mindig történik veled valaKi!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Nyakunkon a hétvége... ????

Ez egy igazi hosszú hétvége volt! Ezúton is szeretnénk megköszönni most kivételesen a vasárnapi és a hétfői megjelenteknek a fantasztikus két napot. Ennyi pár, lány, esemény, leszbi show egy hét alatt szokott előfordulni, nem két nap alatt! ???? Persze a lelkes fiúkat is meg kell említeni, hiszen miattuk távoztak boldogan a hölgyek! ???? És még itt a mai nap is, a kedd, reméljük hasonló lesz az elmúlt napokhoz! ????

Szerdával indul az új hét, amikor is a sportos, csini Ritánk érkezik 20 óra körül kerékpárral, hogy az új tusolóban egy nyilvános zuhanyozás után várja a jelentkezőket a hátsó, üveges kabinban.
Csütörtökön hasonló időben érkezik Mary, egyenesen Egyiptomból, hogy az egy hetes nyaralása alkalmával elszenvedett pasihiányt bepótolhassa! ???? 
Pénteken 22 órától indul Orsi bulija, és amíg lesz jelentkező, addig ő is állja majd a rohamot! ????
Szombaton Timike várható hasonló időben, és ugyan úgy várja majd a közönség közül a bátor jelentkezőket.
Vasárnapra eddig még nem jelentette érkezését egyedülálló hölgy, de reméljük a párok hatalmas bulit csinálnak majd . ????

Mindenkit nagy szeretettel várunk a továbbiakban is a hét minden napján egy-egy erotikus kalandra! ????

Egy kis változás a vasárnapban!

Az eredetileg vasárnapra bejelentkezett lány mégsem tud jönni, de szerencsére Orsi 20 órára érkezik, és tart egy Gang-Bang bulit a jelentkezőkkel! ????
De előtte hamarosan kezdődik a szombat este Tia táncaival, és 22 órától Blondie fergeteges bulija indul. Hétfőn sem unatkozunk, mert a párok mellett Timikét is várjuk 20 órára.
Pénteken kialakítottunk az alsó szinten is egy tusolót, így ezt már hozzányitottuk a vendégtérhez, hátul a kabinsor végén balra található. Törülközőt kérésre tudunk biztosítani a pultnál 1000 Ft letéti díj és 300 Ft-os költség fejében.
A munka ünnepén is rendes nyitva tartással várunk mindenkit, a pároknak aznap ajándék itallal kedveskedünk!

Folytatódjon tehát a hét továbbra is erotikában gazdagon! ????

Hölgykavalkád a hosszú hétvégére! ????

Először is szeretnénk megköszönni az új lányoknak, hogy ilyen fantasztikus bulit csináltak pénteken és szombaton is! De szintén szeretnénk megköszönni a szombati rengeteg pár és hölgy jelenlétét, várjuk őket továbbra is a hét minden napján! ????
Vasárnapot meg is hagytuk párok napjának, több új pár írta, hogy ellátogatnak, és reméljük az ismerős párokkal is találkozunk még. ????
Hétfőtől minden napra jelezték hölgyek, hogy ellátogatnak 20 óra körül a Gloryba, és bulit tartanak a közönség bevonásával! ????
A hét két szexi milffel indul, hiszen hétfőn a tapasztalt és odaadó Mary, kedden pedig a sportos Rita látogat el hozzánk. Szerdán az új szépség, Evicka próbál ki egy hétvéginél nyugisabb napot. ???? Csütörtökön Timike zárja a hétköznapi bulikat, őt sem érdemes kihagyni, imádja és jól kezeli a nyüzsgést maga körül!????
A pénteket Ági indítja 20 órától erotikus vetkőzős táncaival, majd a szintén új, kedves, csinos és odaadó Réka érkezik 22 órától.
Szombaton Tia jön táncolni, őt is több alkalommal láthatjuk az este folyamán. 22 órától az előző heti szupersztár, Blondie várja ismét a hölgyeket és az urakat egy fergeteges partira! ????
És ha már hosszú a hétvége, akkor vasárnap és hétfőn sem pihenünk, mivel Evicka újra érkezik vasárnap 20 órára, és Timike pedig hétfőn hasonló időpontban. 
Kedd lesz majd a párok napja, és utána már jön is megint a hétvége, csinosabbnál csinosabb lányokkal! ???? De erről majd még szólunk időben és részletesen.

Addig is várunk mindenkit a hét minden napján nagyon nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: