glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Az év utolsó előtti hétvégéje!

Pénteken 22 órakor várjuk a csinos, fiatal Diát, aki a vendégek bevonásával tart majd bulit!
Szombaton 21 órakor érkezik ismét hozzánk Kiszel Tünde, hogy az új, exkluzív 2019-es falinaptárát dedikálja azoknak, akik maguknak vagy ismerősüknek ajándékba megvásárolnák! A népszerű kacsintós pénztárca szintén lesz nála! 🙂 Természetesen közös fotózás is jár a vásárlás mellé! Tündi 23 óráig tud maradni, tessék időben érkezni! 🙂
Közben 22 órától indul a parti Blondie közreműködésével is, no meg reméljük a párok is aktívan közreműködnek a hétvégi hangulat fokozásában! 🙂
Vasárnap a dögös szőke Milf, Hajni érkezik 20 órára és várja szintén az önként jelentkezőket a galérián! 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Tündi ismét dedikál

Kiszel Tünde médiasztár és naptárdíva új, exkluzív naptárát dedikálja a Glory caféban 2018. dec. 22-én szombaton, 21-23 óra között! Az exkluzív naptár és a kacsintós pénztárca a helyszínen megvásárolható, és természetesen közös fotók is készíthetőek Tündivel!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A karácsony előtti hét...

Hétfőn Anikó, kedden Rita, szerdán Timike, csütörtökön Mary érkezik 20 óra körül hozzánk! A hét többi napját is hamarosan kiírjuk!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hét második feléről!

Csütörtökön 20 óra körül érkezik hozzánk Timike, a tapasztalt és belevaló lány, hogy a közönséget bevonva Gang-Bang bulit tartson!
Pénteken és szombaton hasonló tematikájú bulira 22 órakor érkeznek a hölgyek. Pénteken a kerek popsijú, szexi Lindával találkozhatunk, szombaton pedig a szőke, mindig vidám, dögös Mary várja a jelentkezőket! Több új pár érdeklődött a napokban a hétvégével kapcsolatban, reméljük ellátogatnak hozzánk. Persze a régi, rendszeresen hozzánk járó párokat is várjuk nagy szeretettel!
Vasárnap 20 óra körül találkozhatunk Hajnival, a karcsú, odaadó szőke milffel! Ő is várja a közönség közül az érdeklődőket egy közös gabalyodáshoz!
Hétfőtől majd ismét érkeznek hölgyek 20 órától, a részleteket közöljük időben, és a párokat is várjuk minden nap!

Erotikában gazdag napokat kívánunk mindenkinek!

A hét elejéről...

Hétfőn Anikó, kedden Huncutka, szerdán Mary érkezik hozzánk 20 óra körül!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: