glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Szexi hétvége szexi új lányokkal!

Pénteken egy új, szexi lány érkezik hozzánk 22 órakor.
Ő Réka, és várja a tettre kész pasikat , esetleg lányokat egy jó kis bulira!  ???? Reméljük, hogy a szombati munkanap nem veszi el senkinek a kedvét, és nem hagyják ki ezt a lehetőséget! ????
Szombaton Ági kezdi az estét már 20 órától, és erotikus táncában többször is megszabadul az összes ruhájától. ???? 22 óra után a csinos külföldi lány, Evicka látogat el hozzánk, és fergeteges bulit tart a közönség közül jelentkező lányok és pasik közreműködésével! ???? Az érdeklődés arányában ismét tartunk mindkét napon tombolát, melyben 1000 Ft-os szelvényért a szerencsés nyertes az első 15 percet kettesben töltheti a gyönyörű lánnyal. ???? Aki lemarad, az is bekapcsolódhat a buliba utána! ????
A párokat ismét ingyenes belépővel várjuk nagy szeretettel, és a hölgyeknek ajándék itallal kedveskedünk!

Mindenkinek erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

Egész héten Glory! ????

Először is szeretnénk megköszönni a pénteki páros hölgytagjának, Blondie-nak a fergeteges bulit, a kitartást, hogy így állta a rengeteg pasi ostromát! Két hét múlva hétvégén ismét találkozhatunk vele!
Hétfőn ismét várjuk a hölgyeket, párokat és az urakat, hogy erotikában gazdagon indítsuk a hetet! ???? Kedden csak 20.30-kor nyitunk egy zártkörű rendezvény miatt, de 21 órára befut Mary, és egy órán keresztül várja a potens jelentkezőket egy kis társasjátékra! ???? Szerdán az odaadó Timike érkezik, és 20 óra körül elfoglalja a galériát egy órácskára, ne hagyjátok unatkozni! ???? Csütörtökön ismét elbringázik hozzánk a fitt, sportos, csinos Rita, és kedvenc üveges kabinjában megtalálható lesz 20 órától! ???? Egész héten 19 óráig duplán mérünk minden whiskyt, a hölgyeknek pedig ajándék itallal kedveskedünk. ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége a Gloryban!

Érdemes volt eddig várnunk, hiszen a hét elején egy pár látogatott el hozzánk, és a hölgynek megtetszett az emeleten a buli, és azt mondta, szívesen jönne egy hétvégi napon. Tegnap jelentkezett is, és ma 22 órától a csinos, szöszi Blondie érkezik Gang-Bang bulira hozzánk. Előtte Mary táncol majd, és közben megszabadul az összes ruhájától, valamint ismét többször körbenéz majd a kabinokban is! ????
Szombaton Tia lesz a táncoslány, és utána Timike szintén 22 óra körül kezdi buliját! Mellettük természetesen a párokat is várjuk nagy szeretettel minden nap. Itt szeretnénk megköszönni a csütörtök esti, új és fiatal párnak a fantasztikus bulit a kabinban! Ígérték, hogy hétvégén is meglátogatnak majd, izgatottan várjuk őket! ???? 
Ital akciónkban mindkét napon a fütyülős pálinkát és a friss limonádét is 500 Ft-os akciós áron mérjük! 
Vasárnap párok napja, várjuk természetesen az urakat is, mert kell a segítség! ????
Már most szólunk, hogy kedden az Éjjel Nappal Budapest stábja forgat nálunk, így csak 20.30-kor nyitunk, de érkezik majd hölgy 21 órára, a következő kiírásunkban olvasható lesz pontosan a hét eleje! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk!

Glory vasárnaptól csütörtökig!

Jó választás a választás napján is ellátogatni hozzánk, mivel a vasárnap a párok napja, többen érdeklődtek telefonon, reméljük meg is jelennek majd! ???? Hétfőtől a párokon kívül megint érkeznek csinos hölgyek minden nap 20 óra magasságában, akik várják a közönség közül jelentkezőket egy közös hancúrozásra. Hétfőn Timike, kedden Orsi, szerdán Lilu, csütörtökön Mary! A hétvégéről még írunk majd később, amint tudjuk, hogy kikkel találkozhatunk! Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel egy erotikában gazdag, tavaszi új hét kezdetén! ????

Ez a hét is jó lesz ????

Kedden a sportos, csinos Rita, szerdán pedig a vékony, fiatal Lilu érkezik hozzánk 20 óra körül! Csütörtökön Timike várható hasonló időben. Pénteken Orsit várjuk 22 óra körül szintén Gang-Bang bulira, szombaton pedig ismét Liluval lehet találkozni. ???? Szombaton ezen kívül Tia érkezik 19 óra után, hogy több alkalommal tánc közben megszabaduljon minden ruhájától! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: