glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Új hét, új kalandok és Piroska új írása!

A héten minden nap érkeznek remélhetőleg párok és lányok, most előre bejelentkezés nélkül. Illetve ez nem igaz teljesen, hiszen már hétfő estére kiírt az üzenőfalra érkezését Kriszta is és Piroska is. Ő egyébként ismét írt egyet, alább olvashatjátok. A címe egy üzenőfalon folyton írogató, kérdezgető, okoskodó nicknévnek szól, aki soha nem volt és nem lesz a Gloryban, a gépe előtt éli ki magát a hülyeségeivel. 🙂 Van belőlük rengeteg. De persze nem azok számítanak, hiszen az erotika minden nap azokkal dúl, akik lejönnek hozzánk!

Ezért továbbra is mindenkit várunk a hét minden napján! 🙂

 

Szamakutrának

 

Egy nicknév vagy az üzenőfalról, nem több. Egy srác vagy csupán a sok közül, aki csak a virtuális térben mer jelen lenni, és a valóságban pedig NEM MER ÉLNI. Mégis megihlettél, mert elgondolkoztam rajtad.

Mondd, hogy telt a legutolsó szülinapod? Várj, megtippelem. A sarki cukrászdából hoztátok a dobos tortát, körbeülted a családoddal, és rezignáltan vetted tudomásul, hogy eltelt egy újabb év. Egy év, amelyből még Tarantino se tudna összerakni a legnagyobb erőfeszítéssel sem egy olyan 10 perces filmkockát, ami izgalmas. Elalszol saját magadon.

Fősulis koromban volt utoljára unalmas pasim. Annyira dühített a semmilyensége, hogy álmában felé guggoltam a szépen vetett ágyban, és lepisiltem a hátát. Aztán inkább elkezdtem élni.

Az én utolsó születésnapom - idén januárban - Dubaiban a JBR legmenőbb, több szintes klubjában zajlott. Francia pezsgőt vedeltem és három néger sráccal táncoltam hajnalig, akik közül az egyiket kineveztem a férjemnek (ez természetesen nem gátolt meg abban, hogy a legjobb barátját kérjem szülinapomra).
És hogy legyen tejszínhab is a tortámon, a végén még elintéztem, hogy egy arab srác vigyen ki a reptérre, egy olyasfajta, aki a napi 10-12 óra munka után még 2-3 órát izzad a konditeremben, mert nem tud mit kezdeni a tesztoszteronnal, ami szinte felrobbantja a hatalmas és elképesztően izmos testét.
Útközben kétszer húzódtunk le egy elhagyatott útra, hogy a hatalmas terepjáró elsötétített ablakai mögött még megkapjam a magamét. (Külön izgalmas volt, hogy a helyi hatóságok vélhetően meglincseltek volna minket, ha rajtakapnak.)

De mivel idén minden nap születésnapom van (mert úgy döntöttem), számtalan élménnyel ajándékozom meg magam. Szerencsére sok mindennek tudok örülni, és elég szabad is vagyok ahhoz, hogy ezt megtehessem. Ja, mert úgy is döntöttem, hogy szabad leszek.

Tudod, mi mindannyian, minden reggel egy szikla peremén guggolva ébredünk. Az alattunk lévő, sziklává keményedett szarkupacot mi magunk gyúrtuk össze ezer apró dologból. Neveltetésből, a szüleink félelmeiből, amelyet a sajátunkká tettünk, frusztrációból, fájdalmakból, csalódásokból. Mindenkinek más méretű a sziklája, de egy dologban azonosak vagyunk: megtehetjük, hogy leugrunk róla. Igen, ha elrugaszkodsz, pofára eshetsz. Minden nap. Belemehet a bogár a szemedbe. Ezer váratlan dolog történhet veled, miközben pörögsz a levegőben, de tudod: ezért jöttél ide, erre a Föld nevű bolygóra. Hogy repülj. Minden kibaszott nap. És az minden kockázatot megér.
Nálam többet kevesen foglalkozhattak személyiségfejlesztéssel. Éveken keresztül könyékig vájkáltam magamban, hogy pontosan megértem a mozgatórugóim. A tudásom esszenciája, amit szeretnék neked és mindenkinek átadni, és szívből remélem, hogy átjön: Itt semmi komoly nem folyik! Minden, ami miatt halálra görcsölöd magad, végtelenül múlandó és felesleges. Nem lenne más dolgod, mint elrugaszkodni, minden reggel, felfeküdni a hátára, és hagyni, hadd vigyen.

Hajrá!

További változás a hétvégén! 😀

Hogy ne legyen egyszerű június utolsó hete, még egy változás ! 🙂 Izabellának külföldre kellett utaznia ma, így vele a jövő héten találkozhatunk. Helyette pénteken Linda érkerzik, és szombaton jön hozzánk Zsóka! Több pár is írt, szombaton már 19 óra után érkezik Borsodból egy csinos milf, reméljük szuper hétvége lesz mindenkinek aki velünk tölti! 🙂

Hűvösben és forró hangulattal várunk mindenkit nagy szeretettel!

Egy kis változás a csütörtökben...

Mary sajnos nem tud jönni hozzánk, viszont Anna érkezik 20 óra után, és a tőle megszokott odaadással és precízséggel tart majd csoportos foglalkozást a tudomány és technika iránt érdeklődőknek! 🙂

Hogyan működik a Glory?

Piroska blogot indít a blog.hu-n, hamarosan ott olvashatóak a cikkei Piroska és a Glory cafe címmel. Majd a hivatkozást mindig kitesszük nálunk is, de a legújabb szösszenetét még itt közöljük elsőként egészben! 🙂 Íme:

Drága Uraim,

és cinkostársaim a bűnben, nem csak hogy értem, hogyan működtök, hanem már át is vettem a szokásaitok. Tehát most elmondom, hogyan működik valójában a Glory, és milyen fajta emberek járnak oda.🙂

Vannak először is a régi, vagyis törzsvendég farkasok, belőlük két típus van:

1. Félénk Farkasok – ők azok, akik már régóta lejárnak a Gloryba, de mindig csak az előre bejelentkezett, a honlapon látható hölgyeket támadják. Nem igazán ismerkednek, beszélgetnek, más nőket nem kerülgetnek. Megvárják hogy sorra kerüljenek, aztán hamarosan haza is indulnak – arra tippelek, hogy ők a tisztes családapák, akiknek hamar fellövik a pizsamát, vagy pedig olyan, önbizalomhiányban szenvedő férfiak, akik azt gondolják, más nőknél nem lenne esélyük. (Pedig de. Hónapok óta gyönyörködök egy félénk farkasban, többször végignéztem már irigykedve, ahogy a fellépőkkel szexelt.)

2. Ínyenc Farkasok – a nem félénk törzsvendég farkasok előbb-utóbb akaratlanul is ínyenccé válnak. Ez azt jelenti, hogy már nem a gang-bangért jönnek, hanem a friss húsért. Két fajta puncit különböztetünk meg ugyanis a Gloryban: van a FIX punci, ők a gangbangos hölgyek, de akár már én is annak számítok, mivel több hónapja lejárok, és aki rászánt pár minőségi percet az udvarlásra, annak nagyjából megvoltam, így megszokottakká váltunk. Illetve van a VÁLTOZÓ punci. Ez a váratlanul és egyedül betoppanó hölgyek (ez azért ritka), illetve az új párok nőtagjai. Alapvető szabály, hogy a VÁLTOZÓ punci mindig felette áll a FIX puncinak. Mert hát a lényeg a vadászat. A lényeg, hogy friss húsba mélyeszthessük a karmainkat, folyton új élményeket hajszolva. Teljesen mindegy, hogy az adott pár hölgy tagjának esetleg közel sem olyan megnyerő a külseje mint nekem, itt tényleg az számít, hogy ki a friss hús, mert mindig az a legizgalmasabb. Az ínyenc farkasok már nem mindenáron akarnak valamit, nagyon szeretnek iszogatni a bárpultnál, beszélgetnek, lejönnek a társaság és az ismerősök miatt is.

És hát, mint az előbb is említettem, vannak a friss húsok. Az először letévedő férfiak, párok, nők. Mindannyian őket szeretjük a legjobban. Én ínyenc farkassá váltam női változatban, és már én is az ajtót lesem, hogy vajon ki téved be aznap? A péntek-szombatok majdnem mindig tartogatnak valami érdekes meglepetést. Az én legnagyobb gyengém, hogy odavagyok a szép fiúkért. A magas, vékony, inas srácokért, akik nem kondizták halálra magukat, de valami természetes módon van rajtuk némi izom. Kidagadnak az erek az alkarjukon, illatosak és a hajukat rövidre borotválják. Rendkívül jó esetben még beszélgetni is lehet velük. Azt hiszem, sosem fogom (vagy nem akarom) megtanulni, hogy ők a legbénábbak az ágyban, tehát újra és újra adok nekik esélyt.

A Gloryban a külső tényleg másodlagos. Kifejezetten izgató időnként olyan férfiakkal lefeküdni, akit normál esetben az utcán is óvatosan kikerülnék. És néha kifejezetten izgató olyan szépfiúkkal, akik valószínűleg szintén nem állnának szóba velem normál körülmények között.
Tehát, nekem vannak a „férjeim”, a FIX farkasok, akikkel kiszámíthatóan jó a szex, már ismerik valamelyest a testem, és biztonságot jelent számomra a jelenlétük. De a legjobban én is vadászni szeretek, férfiakra és nőkre egyaránt. A kedvenc vadász dumám, hogy épp válás után vagyok, kissé traumatikus állapotban, és mielőtt újra elköteleződnék egy komoly kapcsolatban, gondoltam kiélem magam egy kicsit. Ezt olyan hihetően adom elő, hogy néha még magam is elhiszem.🙂

A legjobb bulik sosem a küzdőtéren zajlanak. A spontán történések a legizgalmasabbak. Talán az volt eddig a csúcs élményem, amikor Ribit néztem szeretkezés közben, pedig akkor csak csendes szemlélődő voltam. Vagy mikor két kedvenc férjemmel alakítottunk egy fergetegeset a galérián, valamikor hajnali négy körül, egészen reggelig.

Egy dolgot mindenkinek meg kell tanulnia, aki a Gloryba jár, legyen akár férfi, akár nő: egyszer hopp, máskor kopp. Ha görcsösen akarod hogy legyen egy szenzációs estéd, akkor nagyjából borítékolható hogy nem fog összejönni. Amikor csak odamész, jól érzed magad, sodródsz az árral, ismerkedsz, beszélgetsz, iszogatsz, abból viszont csodás izgalmak tudnak kikerekedni.
Ha nő vagy, helyre kell tenned a fejedben, hogy itt nagyjából egyetlen farkas sem fogja megkérdezni tőled, hogy mi volt a jeled az oviban. Mivel a nők többsége érzelmi alapon szeret szexelni (ezt egy női magazinból idézem, nem saját vélemény… 🙂 ), ezért ezen okból kifolyólag ők vélhetően a közeljövőben sem fogják túl nagy számban látogatni a helyet.

Ha férfi vagy, akkor azt kell helyre tenned magadban, hogy ez egy olyan hely, ahol meglehetősen többen vannak a férfiak, mint a nők, tehát ha a sarokban iszod a kóládat, nagy valószínűséggel nem fog történni veled semmi.
Ha pár vagytok, arra számíthattok, hogy a másik élvezni fogja. Kivételesen nem veled. És ennek látványára érdemes előre tréningezned magad lelkiekben, ha ezt a játékot valóban ki szeretnéd próbálni. De hát miért is ne? A legjobb párok véleményem szerint nem megfosztják, hanem megajándékozzák magukat és a másikat újabb és újabb élményekkel.


És a végére, csak megszokásból, de már úgyis tudjátok: A PINA HATALOM!


Piroska

Újabb hét, ismét érkeznek lányok a Gloryba!

Elérkezett június utolsó hete, eltelt az év fele!
Amit már biztosan tudunk, hogy kedden érkezik Anikó, szerdán Hajni, csütörtökön pedig Mary 20 óra körül hozzánk bulizni! 🙂
Pénteken az új szőke, szexi Zsókát várjuk 22 órától, szombaton pedig hasonló időben Izabella látogat el hozzánk! 🙂
Párok rendszeresen jönnek, de szombatra már egy borsodi pár előre jelezte érkezését 19-20 óra között! Egyébként ha a párok vagy hölgyek kérik, vagy ha kevés úr van jelen éppen, akkor a honlap üzenőfalán ki szoktuk írni, ha érkeznek, érdemes napközben figyelni.

Várunk mindenkit ezen a héten is nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: