glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Folytatódik az erotika minden nap! 😀

Hétfőn a fiatal, tetovált, vagány Orsi érkezik 20 órára, kedden a sportos, tapasztalt Rita ígérte, hogy meglátogat, szerdán Mary várja az urakat a közönség közül, és csütörtökön ismét Timikével találkozhat, aki ellátogat a Glory cafeba! 😀
A hétvégén egyik nap Blondie biztos nálunk lesz, de a részleteket pontosan majd kiírjuk, ha biztosan tudjuk!

  

Addig is minden nap várunk sok szeretettel a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi! 😀

Szerencse vasárnap!

Ma kétszeresen is szerencsés lehet, aki ellátogat a Gloryba!
Egyrészt azért, mert visszanyerheti a belépőjét ha hatost dob.
Másodszor pedig azért, mert a párok mellett 19 óra után érkezik Timike, aki várja a vendégek közül jelentkezőket egy kis hancúrozásra. 😀

Erotikában gazdag vasárnapot mindenkinek! 😀

 

 

Ismét egy odab@szós hétvége! 😀

Csütörtökön 20 órától érkezik hozzánk Mary, aki ismét tanúbizonyságot tesz hozzáértéséről és tapasztalatáról! ???? A galérián várja a potens urak jelentkezését! Torkos csütörtök lévén Maryn kívül az urak is bekaphatnak valamit, mégpedig frissen sütött finom pizzaszeletet! ????
Pénteken egy új, fiatal lány érkezik hozzánk 22 órára, hogy először próbálja ki a Gang-Bang bulit a közönség közül jelentkező urakkal. Viszont Andika csak urakat vár, így a hölgyek most csak a közönség közül választhatnak partnert maguknak! 
A honlapon természetesen nincs elhomályosítva a képe! ????
Szombaton a múlt alkalommal hatalmas sikert aratott Rékával találkozhatunk, aki a sok kérés és üzenet miatt újra ellátogat hozzánk hasonló időben és hasonló bulira! Mindkét napra jelezték már párok érkezésüket, de a tapasztalt vendégek tudják, hogy legtöbben nem írogatnak a neten, hanem megjelennek! Reméljük most is így lesz ez, és pörgős napok elé nézünk! ????
Vasárnap Timike jön hozzánk 20 órára, hogy egy fergetegesen erotikus bulival záruljon a hét. És hogy az erotikán kívül egy kis hazardírozás is legyen az uraknak, érkezéskor mindenki dobhat egyet kockával, és aki 6-ost dob, ingyen jöhet be. Sok szerencsét a kockához és Timikéhez is! ????

 

Mindenkit várunk szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk! ????

Lassan lehet készíteni az ebédet! ???? A paprikás csirke jó döntés!

A Gloryban ma is a tegnapihoz hasonló aktivitást szeretnénk! Párok ma se kíméljenek, pünkösdi királyfik lesznek ma is! ???? Este érkezik egy 19 éves lány, aki hétvégén Gang-Bang bulit szeretne tartani, és ma nézi meg a helyet. Reméljük tetszeni fog neki, és hétvégén viszontláthatjuk a kanapén ruha nélkül! ????

Amúgy kedden Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig Mary jön hozzánk 20 óra magasságában.

Pünkösdi királylányok! ????

Ismét egy hosszú hétvége, de most is minden nap történik majd izgalom a Gloryban!
Pénteken Orsit várjuk 22 órától egy Gang-Bang bulira, és persze a bátor jelentkezőkre is számítunk.
Hasonló lesz a szombat is, akkor a szexi és belevaló Réka jön hozzánk ismét, és a korábbiakhoz hasonlóan fergeteges bulit tart majd a közönség közreműködésével! ???? Előtte még Mary ismét táncol és vetkőzik, valamint megint meglátogatja a kabinokat néhányszor! ????
Vasárnap Timikét várjuk, ő már 20 órától kezdi a bulit, tessék időben érkezni! ???? A képén az utolsó betű lemaradt, kivételesen nem mi állítottuk össze a fotót, így tessék hozzáképzelni egy e betűt.
Hétfőn párokat várunk az urak mellett, persze ezzel a hét többi napján is így vagyunk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján, és erotikában gazdag ünnepeket kívánunk! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: