glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

Lássuk a hosszú hétvégét! Reméljük nem utazik el minden pár wellnessezni, lesznek akik ellátogatnak hozzánk! ???? A hölgyeknek minden nap ajándék itallal kedveskedünk! ???? Mellette lesznek hölgyek is, akikről tudjuk már, hogy érkeznek.
Pénteken 22 órától a csinos és kerek popsijú Lindát várjuk Gang-Bang bulira. ???? Szombaton már 19 órától többször táncol és vetkőzik Ági, majd szintén 22 órától Timike tart bulit a jelenlévők bevonásával. Vasárnap csak 22 óráig vagyunk nyitva, ezért Mary már 19 órára érkezik egy csoportos gabalyodásra az emeleten. Hétfőn locsolóbált tartunk, a hozzánk látogató hölgyeket az urak rendesen meg fogják locsolni a locsolójukkal! ????
Viszont a tojásokat a hölgyeknek kell megkeresniük! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel minden nap a Gloryban! ????

Egy milf, egy tini! ????

Húsvét hetében sem kell böjtölnünk, minden nap érkeznek hozzánk hölgyek! ???? 
Hétfőn Mary, a szexi és odaadó milf látogat meg minket, és várja a közönség közül jelentkező urakat! A kedd Timikéjé, fiatalos lendületével veti magát a pasik közé! ???? Szerdán a sportos, tapasztalt Rita érkezik hozzánk, a többi mellett natúr franciája is felejthetetlen! ???? Csütörtökön utoljára találkozhatunk a vékony, mosolygós Liluval, egy ideig sajnos nem fogjuk látni, ezért ragadjuk meg ezt az alkalmat! ???? 
A hölgyeknek egész héten ajándék itallal kedveskedünk! Az ünnepek alatt természetesen minden nap nyitva leszünk, és hamarosan kiírjuk a hétvégén biztosan érkezőket, és a várható eseményeket!

Addig is indítsuk a hetet erotikával gazdagon, mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Két hosszú hétvége között egy normál ????


A mozgalmas hétköznapok után lássuk a hétvégét! Pénteken 22 óra magasságában érkezik hozzánk Lilu, és a vendégek bevonásával tart Gang-Bang bulit! ???? Szombaton már 20 óra körül láthatjuk Ágit, aki több alkalommal táncol és közben megszabadul minden ruhájától. ???? Utána jön hozzánk Orsi, aki szintén 22 órától várja a jelentkezőket, akár hölgy, akár pasi! ???? A hölgyvendégeknek mindkét napon ajándék itallal kedveskedünk, ami most a Tequila Sunrise koktél lesz! 
Vasárnap a párokat és az urakat várjuk, hogy erotikával teljen a hét utolsó napja is. ???? Egy évesek vagyunk az új helyen, ezért vasárnap csak egy ezres lesz a belépő! ????
Hétfőtől megint érkeznek hölgyek, akik jelentkezőket várnak az urak közül, valamint húsvét hosszú hétvégéjén is minden nap lesznek bulik nálunk, ezeket is hamarosan kiírjuk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a Gloryban, ahol minden nap történik veled valaKi! ????

Zajlik az élet ezen a héten is

Indul a hét, és megint minden nap érkeznek hölgyek!
Hétfőn Lilu, kedden a sportos Rita, szerdán Timike, csütörtökön pedig egy szülinapi parti mellett Mary is érkezik. Általában 20 órától tartanak bulit, az érdeklődés alapján nagyjából egy órán keresztül. Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hosszú hétvége vége

A héten pénteken ismét találkozhatunk Kittivel, mivel 22 óra körül érkezik hozzánk. Szombaton pedig Timike tart Gang-Bang bulit az érdeklődők bevonásával. Vasárnapra eddig pár már jelentkezett, hölgy egyedül még nem. Ha ez változik, kiírjuk a weboldal üzenőfalán és a cseten. Hétfőtől viszont minden nap érkeznek lányok és hölgyek 20 óra magasságában, de ezt ismét kiírjuk majd hamarosan. Reméljük a párok is érkeznek legalább annyian, mint az elmúlt héten! Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel még ezen a héten is, és erotikában gazdag szórakozást kívánunk minden napra!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: