glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hét eleji előzetes! ????

Mint már írtuk, a hétfő párok napja, ezért várjuk a párokat és természetesen a velük ismerkedni vágyó urakat is!
Kedden a fiatal és vékony, de annál belevalóbb Lilu látogat meg minket, és a szokásos 20 órától Gang-Bang bulit tart az érdeklődőkkel! Hétköznap általában 20 órakor kezdenek a lányok, és egy órán keresztül várják partnereiket. ????
Szerdán a szuper szexi Kittivel találkozik a hozzánk látogató, mivel ismét felkeres minket! ???? Nagyon belevaló lány, nem szabad kihagyni a találkozást vele. ????
Csütörtökön Orsit várjuk szintén 20 óra körül. Őt sem érdemes kihagyni, bár kicsit elvont és sok a tetoválás rajta, de minden alkalom élmény vele! ????
Hétvégén egy rég nem látott gyönyörű hölgy ígérte, hogy bulit tart ismét nálunk, és egy teljesen új, szexi hölgy is jönne hozzánk valamelyik napon. Amit pontosan tudjuk, jelezni fogjuk!
De addig indítsuk a hetet a jól bevált, kedves és odaadó lányokkal, valamint cserkésszük be a párokat, hiszen azért jönnek hozzánk. És akkor jó, ha mindenki elégedetten és boldogan távozik.

  

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és mindenkinek erotikában gazdag új hetet kívánunk! ????

Egy kis szombati változás!

Először is szeretnénk megköszönni a tegnapi közreműködést mind a pároknak, mind a hölgyeknek, és persze az uraknak is, hiszen miattuk voltak boldogok a hölgyek! ???? A fiatal szőke párnak külön köszönet a fantasztikus buliért! ????
Ma már 19 óra után Ágit várjuk, hogy több alkalommal ledobja minden ruháját tánc közben, és belecsücsüljön az urak ölébe is! ???? Zsanett nem tud jönni, mert megint várják a kútnál, így milf helyett egy fiatal, szexi lány érkezik, Sophie, és 22 órától egy fergeteges Gang-Bang bulit tart a bátor jelentkezőkkel! ???? Állhatatosan tessék ostromolni, szereti, ha foglalkoznak vele! ????
Reméljük a párok ma ismét tevékeny részesei lesznek az estének, hasonlóan az előző naphoz! ????
És hogy a héten ne maradjunk milf nélkül, valamint a vasárnap is erotikával teljen, ezért holnap 19 órától a tapasztalt, mindig vidám, belevaló Mary várja az urakat, és garantáljuk, hogy mindenki boldogan távozik majd! ????
Hétfőre párok ígérték érkezésüket, ezért azt meghagyjuk párok napjának, amikor persze az urak is érkezhetnek, hiszen fontos kiegészítői ők is az eseményeknek! ????
Keddtől a szokásos kora esti bulikat tervezzük, még várjuk a jelentkezéseket, de hétfőn kiírjuk a tájékoztatót! ????

De addig még itt van előttünk a hétvége, tessék ma is és holnap is időben érkezni, hogy ismét egy erotikában gazdag hetet zárjunk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Boldog Valentin napot! ????

Néhány szó a hét hátralévő részéről!

Szerdán Kitti látogat el hozzánk és 20 órától a jelenlévők ismét közeli kapcsolatba kerülhetnek a csinos, fiatal és nagyon kedves lánnyal. ????
Csütörtökön Lilu érkezik, és szintén 20 órától várja a bátor jelentkezőket a galérián egy kis hancúrozásra. ????
Pénteken már 20 órától többször táncol és vetkőzik nekünk Tia, hogy beindítsa az estét, és fokozza a hangulatot. ???? 22 órától az ismert felnőtt filmes, Olivia Netta tart Gang-Bang bulit a közönségből jelentkezőkkel!
Szombaton Ági táncol 20 órától többször, miközben megszabadul minden ruhadarabjától. ???? Erre a napra Zsanett ígért szintén 22 órától egy fergeteges partit a vendégek bevonásával. Korábban már találkozhattunk vele, akik az érett, tapasztalt, dekoratív hölgyeket szeretik, azoknak mindenképpen ajánljuk, hogy ismerkedjenek meg vele. ????
Vasárnap 19 óra után pedig egy dögös milf, Mary érkezik, hogy felpörgesse a hangulatot a tőle megszokott jókedvvel! ????
A hölgyek ápolt, tiszta, illatos jelentkezőket várnak, mindenkit kérünk a higiénia betartására, hiszen a víz és a szappan csodákra képes! ???? Dezodor pedig a mosdókban is rendelkezésre áll! ???? 
A párok úgyszintén az ápolt, diszkrét, kedves és udvarias urakat részesítik előnyben, és mivel minden szimpátia alapján működik, el kell fogadni, ha nem kölcsönös az a szimpátia. A nem itt is egyértelműen nemet jelent, és kerüljük a tolakodó viselkedést valamint a megjegyzéseket.


A leírtak alapján mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hetet kívánunk! ????

Forró téli hétvége

A héten a csütörtök lesz a párok napja, többen is jelezték, hogy kora este érkeznek hozzánk. Reméljük úgy lesz, és találnak jelentkezőket is az urak közül! ????
Pénteken Tia látogat meg minket 19 óra után, hogy több alkalommal vetkőzzön le tánc közben az érdeklődőknek! 22 órától pedig Lilu tart Gang-Bang bulit a közönség közül jelentkező urakkal! ????
Szombaton Ági érkezik 19 óra után, és az ő tánctudásában és gyönyörű testében gyönyörködhetünk több alkalommal táncai közben. Szintén 22 óra után a tetovált vörös ördög, Orsi várja a jelentkezőket a kanapén egy közös gabalyodásra!????
Párok is ígérték érkezésüket a cseten az elmúlt napokban, de persze a legtöbben nem jelentik be előre, csak megérkeznek! Reméljük ez így lesz ezen a hétvégén is, és erotikában gazdag napok elé nézünk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: