glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvége a Gloryban!

Érdemes volt eddig várnunk, hiszen a hét elején egy pár látogatott el hozzánk, és a hölgynek megtetszett az emeleten a buli, és azt mondta, szívesen jönne egy hétvégi napon. Tegnap jelentkezett is, és ma 22 órától a csinos, szöszi Blondie érkezik Gang-Bang bulira hozzánk. Előtte Mary táncol majd, és közben megszabadul az összes ruhájától, valamint ismét többször körbenéz majd a kabinokban is! ????
Szombaton Tia lesz a táncoslány, és utána Timike szintén 22 óra körül kezdi buliját! Mellettük természetesen a párokat is várjuk nagy szeretettel minden nap. Itt szeretnénk megköszönni a csütörtök esti, új és fiatal párnak a fantasztikus bulit a kabinban! Ígérték, hogy hétvégén is meglátogatnak majd, izgatottan várjuk őket! ???? 
Ital akciónkban mindkét napon a fütyülős pálinkát és a friss limonádét is 500 Ft-os akciós áron mérjük! 
Vasárnap párok napja, várjuk természetesen az urakat is, mert kell a segítség! ????
Már most szólunk, hogy kedden az Éjjel Nappal Budapest stábja forgat nálunk, így csak 20.30-kor nyitunk, de érkezik majd hölgy 21 órára, a következő kiírásunkban olvasható lesz pontosan a hét eleje! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel, és erotikában gazdag hétvégét kívánunk!

Glory vasárnaptól csütörtökig!

Jó választás a választás napján is ellátogatni hozzánk, mivel a vasárnap a párok napja, többen érdeklődtek telefonon, reméljük meg is jelennek majd! ???? Hétfőtől a párokon kívül megint érkeznek csinos hölgyek minden nap 20 óra magasságában, akik várják a közönség közül jelentkezőket egy közös hancúrozásra. Hétfőn Timike, kedden Orsi, szerdán Lilu, csütörtökön Mary! A hétvégéről még írunk majd később, amint tudjuk, hogy kikkel találkozhatunk! Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel egy erotikában gazdag, tavaszi új hét kezdetén! ????

Ez a hét is jó lesz ????

Kedden a sportos, csinos Rita, szerdán pedig a vékony, fiatal Lilu érkezik hozzánk 20 óra körül! Csütörtökön Timike várható hasonló időben. Pénteken Orsit várjuk 22 óra körül szintén Gang-Bang bulira, szombaton pedig ismét Liluval lehet találkozni. ???? Szombaton ezen kívül Tia érkezik 19 óra után, hogy több alkalommal tánc közben megszabaduljon minden ruhájától! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján! ????

Nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

Lássuk a hosszú hétvégét! Reméljük nem utazik el minden pár wellnessezni, lesznek akik ellátogatnak hozzánk! ???? A hölgyeknek minden nap ajándék itallal kedveskedünk! ???? Mellette lesznek hölgyek is, akikről tudjuk már, hogy érkeznek.
Pénteken 22 órától a csinos és kerek popsijú Lindát várjuk Gang-Bang bulira. ???? Szombaton már 19 órától többször táncol és vetkőzik Ági, majd szintén 22 órától Timike tart bulit a jelenlévők bevonásával. Vasárnap csak 22 óráig vagyunk nyitva, ezért Mary már 19 órára érkezik egy csoportos gabalyodásra az emeleten. Hétfőn locsolóbált tartunk, a hozzánk látogató hölgyeket az urak rendesen meg fogják locsolni a locsolójukkal! ????
Viszont a tojásokat a hölgyeknek kell megkeresniük! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel minden nap a Gloryban! ????

Egy milf, egy tini! ????

Húsvét hetében sem kell böjtölnünk, minden nap érkeznek hozzánk hölgyek! ???? 
Hétfőn Mary, a szexi és odaadó milf látogat meg minket, és várja a közönség közül jelentkező urakat! A kedd Timikéjé, fiatalos lendületével veti magát a pasik közé! ???? Szerdán a sportos, tapasztalt Rita érkezik hozzánk, a többi mellett natúr franciája is felejthetetlen! ???? Csütörtökön utoljára találkozhatunk a vékony, mosolygós Liluval, egy ideig sajnos nem fogjuk látni, ezért ragadjuk meg ezt az alkalmat! ???? 
A hölgyeknek egész héten ajándék itallal kedveskedünk! Az ünnepek alatt természetesen minden nap nyitva leszünk, és hamarosan kiírjuk a hétvégén biztosan érkezőket, és a várható eseményeket!

Addig is indítsuk a hetet erotikával gazdagon, mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 500 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: