glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Februári dolgos délutánok

Hétfőtől indulnak újra a dolgos hétköznapok! Ja nem, az erotikában gazdag délutánok! ????
Hétfőn a régen látott, szexi és nagyon odaadó Sophie érkezik a szokásos 20 órai Gang-Bang bulira! Sajnos egy darabig megint nem lesz, tessék kihasználni a lehetőséget! ????
Kedden a vékony, de fáradhatatlan és mindig mosolygó Kitti látogat meg minket hasonló időben. Sajnos ő szintén nem ér rá egy ideig, úgyhogy aki szeretne találkozni vele, az ne hagyja ki ezt a napot! ????
Szerdán a vagány milf, Mary dobja be bájait a közösbe! ???? Őt nem kell félteni, tapasztaltan csavarja ki az összes jelentkezőt! :D A hölgyek hiányos öltözékben is láthatóak itt. ???? És persze a cseten meg az üzenőfalon olvashatóak üzenetek az érkező párokról is! ????
Indítsuk ezt a hetet is erotikával túlfűtve, ha már úgyis visszatér a hideg idő! Bemelegítőnek és hangulatfokozónak egész héten duplán mérünk minden röviditalt 16 és 18 óra között!

Mindenkit várunk nagy szeretettel egész héten a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi! ????

Rövid hónap, eseménydús hétvége

Csütörtökön a tini, karcsú, tüzes Lilut várjuk 20 órától nagy szeretettel, hogy a tőle megszokott lendülettel vesse bele magát a többes okozta örömökbe! ????
Pénteken a régen látott, gyönyörűen kerek popsijú Linda várja 22 órától a pasik, esetleg a bátor hölgyek rohamát! ????
Szombaton az új kedvenc, Kitti érkezik szintén 22 órára, és ő is egy fergeteges Gang-Bang bulit tart, mint a többi lány a héten!
Az egyedül érkező nők, illetve a párok hölgy tagjai ajándék koktélt választhatnak minden nap. Az uraknak pedig bátorításul a csapolt korsó sör mellé egy kis jägert adunk ajándékba.
Vasárnapra eddig hölgy nem jelentkezett, így párok napját tartunk, amire természetesen az urakat is várjuk besegíteni! ???? Amint értesülünk hölgy érkezéséről, ki fogjuk írni az üzenőfalon, illetve a cseten is. Itt egyébként a párok érkezését is jelezzük, amennyiben hozzájárulnak.
A legtöbb pár egyébként nem jelzi előre érkezését, csak megjelenik. Ezért érdemes kihasználni a napi belépőt, hiszen nyitástól zárásig többször is lehetőség van ellátogatni hozzánk, és követni a fejleményeket! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi!

Induljon hát január utolsó hete

Hétfőtől folytatódnak a Gang-Bang-es napok a Gloryban!
A szokásos 20 óra körüli időben érkeznek a szexi lányok, és várják az urak közül a hozzájuk csatlakozókat! ????
Hétfőn Kitti, kedden Orsi, szerdán pedig Mary látogat el hozzánk! Reméljük most sem fognak unatkozni! ????
Amint értesülünk a további napok eseményeiről, nyomban megosztjuk veletek. A csetjen pedig rendszeresen kiírjuk, ha olyan párok érkeznek, akik kérik ezt tőlünk. 
Induljon hát január utolsó hete is erotikával gazdagon a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel! ????

Ismét egy jó kis hétvége jön

Közeledik a hétvége, lássuk amit már tudunk! ????

Pénteken Lilu érkezik hozzánk, és 22 órától fergeteges Gang-Bang bulit indít a közönség közül jelentkezőkkel! Aki ismeri, annak nem kell bemutatnunk, az újaknak pedig csak ajánlani tudjuk! Kedves, mosolygós és nagyon odaadó fiatal lány! ????

Szombaton már 19 óra után érkezik Ági, az egyik kedvenc táncoslány, és több alkalommal gyönyörködhetünk majd vetkőzős számaiban. Szintén 22 órától indítja majd oral Akadémiáját Szidi, aki a natúr francia mellett most digi-dugit is tervez közben! ???? Már itt szólunk, hogy az urak időben hagyják el az ajkát, és az utolsó pillanatokra a melleit célozzák be! ???? Reméljük párok is érkeznek szép számmal, így az urak vadászösztönüket is kiélhetik majd! ????

Vasárnapra egyelőre nem jelentkezett hölgy, így a párokat kiemeltem várjuk akkor is, a megszokott ingyenes belépés lehetőségével!


Mindenkinek erotikában gazdag napokat kívánunk

a hét további részére is! ????

A legdögösebb lányok hét elején is a klubban!

Hétfőtől csütörtökig minden nap érkezik egy szexi hölgy, hogy 20 órától egy fergeteges Gang-Bang bulit tartson a közönség közül jelentkezőkkel! ????
Hétfőn Lilu, kedden a vörös 0rsika, szerdán az új kedvenc, Kitti, és csütörtökön a dögös milf, Mary! Gyertek, hogy ne unatkozzanak! ????
És hogy a bátortalanok is erőt meríthessenek, a Johnnie, Bali és Jim Beam whiskyt kólával mind a négy napon csak 600 forintért kínáljuk! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel a Gloryba, ahol mindig történik veled valaKi! ????

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: