glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Téli hétvégére

Csütörtökön Lilu érkezik hozzánk, és a szokásos 20 órai kezdettel várja a jelentkezőket a közönség közül, legyen az hölgy vagy úr! ????????
Pénteken Sophie tart Gang-Bang bulit 22 órától a tőle megszokott nagy odaadással! ????
Szombaton az új tini sztár, Kitti jön szintén 22 órára hozzánk! Előtte már gyönyörködhetünk többször Ági vetkőzős táncaiban is, az utolsó alatt pedig a tombola szerencsés nyertese elvonulhat Kittivel kettesben! ????
Vasárnap most párok napja lesz, de persze a hét minden napján várjuk őket szeretettel! Jelezték is páran már érkezésüket, de nevük kiírását ők most nem kérték.
Hétfőtől minden nap érkeznek hölgyek a megszokott 20 óra magasságában, a hétvégére pedig egy új, csinos lány várunk, aki ki szeretné próbálni a többes okozta örömöket!


Addig is mindenkinek erotikában gazdag hetet kívánunk! ????????????

A hét elejéről!

Kedden Sophie, szerdán pedig a hétvégén nagy sikert aratott Kitti látogat el hozzánk 20 óra körül, hogy egy fergeteges Gang-Bang bulit tartsanak nektek! Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Enyhe tél, tüzes lányok! ????

Keddtől minden nap érkeznek a csinos lányok, és Gang-Bang-re várják a jelentkezőket!
Kedden Sophie érkezik, és a hétköznapokon megszokott 20 óra magasságában kezdi is buliját a közönség bevonásával! ????
Szerdán Lilut várjuk, és hasonló lesz a forgatókönyv! ????
Csütörtökön a vörös démon, Orsi kápráztatja el a megjelent urakat! ???? Nagyjából egy órát maradnak, tehát tessék időben érkezni! ???? Mellettük tessék figyelni a honlapot, mert a párok vagy hölgyek érkezését kiírjuk, ha hozzájárulnak.
Pénteken a beígért új, 19 éves kislány, Kitti próbálja ki először a többes okozta örömöket 22 órától! Kellő számú érdeklődő esetén ismét tombolát rendezünk, ahol a kezdés jogát nyerheti meg vele kettesben a szerencsés! ???? Pikáns kép itt látható róla!
Szombaton Lilu érkezik, és szintén 22 órától tart egy fergeteges bulit a vendégek bevonásával! ????
És hogy a hét jól záruljon, vasárnap Maryt várjuk 19 óra után, hogy a tőle megszokott tapasztalatával vegye kézbe /is/ a jelentkezőket! ???? Új száját csak dicsérik az utóbbi időben! ????
A párokra is szokás szerint számítunk, hisz ők adják az esték izgalmát és kihívásait! ????


Mindenkit várunk nagy szeretettel a Gloryban, ahol mindig történhet veletek valaKi! ????

Az idei első hétvége

Lássuk gyorsan a többi napot, mert nyakunkon a hétvége!
A korábban említett új lány megnézi a pénteki bulit, és ha tetszik neki, jövő héten érkezik!
Pénteken Ágival indul az este, aki már 19 óra után többször ledobja ruháit erotikus tánca közben. 22 órától az istenien kerek popsijú Linda látogat el hozzánk Gang-Bang bulit tartani. Várja a közönség közül a jelentkezőket!
Szombaton hasonló időben Tia kezdi táncait, egészen a 22 órakor kezdődő Gang-Bang-ig látható! Ekkor érkezik a szexi alakú Sophie, és a péntekihez hasonló bulit tart! Természetesen mellettük a párokat sem szabad egyedül hagyni, reméljük sokan igénylik majd az urak társaságát! ????
Vasárnap Mary ígérte, hogy ellátogat hozzánk már 19 óra után, hogy egy órás bulit tartson a galérián, a hétvége befejezéseként! ???? A nevetségesen alacsony belépők még nem változtak az új évben, így a hölgyek és a párok egyelőre ingyen érkezhetnek, az urak pedig mindössze a megszokott árért vethetik magukat Afrodité, Ámor, avagy Vénusz, az éppen aznap ügyeletes szerelem istennőjének karjaiba!????

Mindenkit várunk nagy szeretettel 2018-ban is a Gloryban, és erotikában gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Elindítjuk az évet

Szeretnénk megköszönni a bulit azoknak, akik velünk töltötték a szilvesztert! ????
Mától ismét a megszokott napok folytatódnak! Mára 2 pár is ígérte érkezését, várjuk őket szeretettel! Ma még egy kis morzsabál keretében ajándék virsli is a vendégek rendelkezésére áll! ????

Szerdán érkezik hozzánk Sophie, aki eddig Viki volt, és már két alkalommal elkápráztatta tudásával a közönséget! ???? 20 órától tart Gang -Bang bulit a galérián. ???? És hogy a hétköznapok továbbra is eseménydúsak legyenek, csütörtökön Orsika ismét érkezik szintén 20 óra körül! ???? Az újévben is csinos, odaadó lányok várnak mindenkit!

A hétvégét hamarosan szintén kiírjuk, de még várunk egy új lány jelentkezésére, hogy rászánja-e magát a nyilvános szereplésre! ????

 

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: