glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Péntek 13, a szerencse hétvégéje! ????

Ezen a hétvégén mindkét nap megismételjük a korábban nagy sikert aratott tombolánkat, kicsit kibővítve! ????

Pénteken és szombaton is árulunk tombola szelvényeket 1000 Ft értékben, melyeket a 22 órás, utolsó tánc előtt húzunk majd. A harmadik helyezett vendégünk lesz egy tetszőleges röviditalra a pultnál. A második helyezett nyereménye a felnőttfilmes sztár bugyija, amit ott helyben ad át! ???? A fődíj pedig ismét a kezdés joga, vagyis a 15 perces tánc alatt egyedül töltheti a hölggyel az időt zárt ajtók mögött a galérián! ???? Utána indul a Gang-Bang!

És akkor már legyen szerencsés másoknak is a hétvége, a korsó csapolt sör mellé ismét ajándékba adjuk a kis vodkát vagy tequilát! ???? A pénteki melltartó nélküli világnapra felajánlott koktélunkat szombaton is fenntartjuk a melltartó nélkül érkező hölgyeknek, ha a pult előtt érkezéskor bizonyítanak! ????

Lilu szerdai fergeteges fogadtatása miatt vasárnap ismét érkezik majd 19 óra után, és ismét várja partnereit a közönség közül! Persze a párokra azért ugyanúgy számítunk egész hétvégén! 

És persze ne feledjük, hogy még előttünk a csütörtök, ahol a többi között Mary biztos érkezik hozzánk 19 óra után, és ő is várja partnereit a közönség közül! ????

  

Várunk nagy szeretettel a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi! ????

Exkluzív hét! ????

Ezen a héten a Glory legodaadóbb és legcsinosabb lányai vendégeskednek majd nálunk! Nem mellesleg pedig a felnőtt filmek sztárjai is voltak! Tehát ha nem csak a képernyőn szeretnéd látni, hanem élőben is találkoznál velük, esetleg közelebbi kapcsolatba is kerülnél, akkor itt a helyed nálunk! Hétköznap 20 óra körül, pénteken és szombaton 22 óra magasságában indítják a hölgyek a Gang-Bang bulit!

Kedden és vasárnap párokat várunk, reméljük a megkeresések és üzenetek alapján érkeznek is szép számmal.

Szerdán a vékony, fiatal vadóc, Lilu jön, és a szokásos eszem-iszom buli mellett ő is terítékre kerül a csülkös bableves mellett! :D A vendégeket megkínáljuk egy tányér levessel ha kérnek! ????

Csütörtökön Maryvel találkozhat aki ellátogat hozzánk. Ő a legtapasztaltabb és legvidámabb Milf, mellette senki nem marad parlagon! ????

Pénteken Ági kezdi táncával a hangulatfokozást már 19 óra után, majd utolsó táncát követően a két korábbi alkalommal már hatalmas sikert aratott Roxana dobogtatja meg a szíveket újra, és várja majd a tettre kész jelentkezőket! ????

Szombaton Tia lesz a táncoslány, és hasonló időben már láthatjuk vetkőzős műsorát. Szintén 22 órára érkezik egy másik exkluzív felnőtt filmes, aki korábbi odaadó szereplésével már belopta magát a vendégek szívébe! Olivia kedves, mosolygós stílusával és ügyes technikájával mindig tapsot kap partija végén! Most is így lesz ez, hiszen már nagyon várja a szombatot! ????

Vasárnap, mint írtuk már a párokat várjuk majd, és persze az urakat, akik csatlakozhatnak hozzájuk. Ha közben még jelentkezik valaki, azt a weboldal üzenőfalán és a chat falán is kiírjuk időben!

Mindenkit várunk nagy szeretettel és erotikában gazdag szórakozást kívánunk a hét minden napjára! ????

Fordított hétvége!

Ezen a hétvégén eltérünk a megszokottól, és megfordítjuk a napokat! ???? Nem csak a táncoslányok cserélnek, de a megszokott szombati új lány is cserél, és pénteken érkezik! ????
Pénteken most Tia jön hozzánk 19 óra után, és többször vetkőzik nekünk az este folyamán! 22 óra körül érkezik egy új, fiatal, dögös kislány Petra, aki kezdőként veti bele magát a többes szex világába, és kipróbálja a Gang-Bang örömeit! ????

Szombaton Ági lesz a táncoslány, ő is a megszokott időben kezd és néhányszor táncol nekünk! 22 óra után ismét Lilu jön hozzánk és egy fantasztikus bulit szeretne a közönségből jelentkezőkkel!

A hölgyekről itt pikáns képeket is láthattok.

Vasárnap mostantól tavaszig már csak ruhás napot tartunk, szünetel a fehérneműs parti, de persze a kabinokban nyugodtan lehet vetkőzni is! ???? Ilyenkor csak 22 óráig vagyunk nyitva, általában korábban indul az élet, 6-7 körül!

Ital akciónkban a korsó csapolt sör mellé ismét ajándék vodka vagy tequila választható egész hétvégén, valamint pénteken és szombaton 21 óráig a Jägert párban adjuk egy áráért! ????

Mindenkit várunk nagy szeretettel és erotikában gazdag hetet kívánunk!

Helló október! ????

Hét indító arcképcsarnokunkban láthatjátok, kikkel indul október első hete!

Hétfőn a bögyös milf, Gizike ismét érkezik hozzánk, és 20 órától várja a jelentkezőket a jelenlévő urak, esetleg hölgyek közül! ????

Kedden a teljesen ellentétes alkatú, nagyon vékony és nagyon fiatal Liu tart hasonló időben Gang-Bang bulit. A múltkori franciaóra után most teljes testbedobással vár mindenkit! ????

Szerdán Mary érkezik új szájával, nagy hangjával és sportos szexy testével, hogy születésnapját megünnepelve a tortája helyett magát ossza meg az urakkal! ???? Már most itt kívánunk neki boldog 40-et! :????

A hét második felét hamarosan szintén közzétesszük! Elöljáróban csak annyit, hogy szombatra egy új, fiatal, csinos hölgyet várunk, aki az elmúlt hétvégékhez hasonlóan tetszeni fog mindenkinek! ????

Itt köszönjük meg a szombati vörös démon, Orsi buliját, aki talán az eddigi lányok közül a legodaadóbban szerepelt, és igazán élvezte a többes okozta örömöket! ???? A hűvös megérkezése miatt tavaszig szüneteltetjük a fehérneműs partykat, ezentúl vasárnap csak a kabinoknál kell majd vetkőzni! ???? Várunk mindenkit hétköznap is a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi!

Köszönjük, folytatjuk

Köszönjük a megjelenteknek, hogy ilyen jó és eseménydús hétvégét csináltak! A hölgyeknek és az uraknak is jár a dicséret, igazi csapatmunka volt! smiley

Hétfőtől ismét várunk mindenkit a párok napján, kedden és szerdán 19 óra után ismét érkeznek hölgyek, /reméljük párok is /, na meg a torkos szerdán mindenkit vendégül látunk paprikás krumplira is! smiley Italakcióban pedig egész héten osztogatjuk a röviditalt a csapolt korsó sörhöz! A hét további napja is a megszokott lesz, de ezt még részletesebben kiírjuk majd! smiley

Szeretettel várunk a Gloryban, ahol mindig történik veled valaKi! smiley

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 1 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 2 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: